Ser du numret 734 i bilden på mindre än 10 sekunder?

Titti Carlberg

06 Juli 2023

Ser du numret 734 i bilden på mindre än 10 sekunder?
Advertisement

Många människor älskar att försöka lösa alla utmaningar de stöter på, de gillar framför allt att engagera sig och försöka lösa logiska gåtor, för att förstå på vilken nivå deras intellektuella kapacitet ligger på. Av denna anledning så fort de ser en utmaning, vill de genast fördjupa sig i den. De slösar ingen tid, de läser in bilden och börjar genast observera den med en analytisk blick och försöker förstå alla möjliga knep för att komma fram till lösningen. Oftast ser de dessa utmaningar som en kamp mot sig själva och tiden. Målet är faktiskt att finna lösningen på snabbast möjliga tid.

I det här fallet räcker det att helt enkelt analysera hela bilden, inte stanna vid det uppenbara, utan underöka den på djupet och även tänka utanför ramarna. För, ofta stannar vi upp vid det första intrycket och söker den enkla och självklara lösningen, men det är inte alltid fallet. 

I det här fallet är lösningen mitt framför ögonen, men den är inte alls särskilt enkel att se. Man måste reflektera under den angivna tiden.
Ser du numret 734 i bilden inom 10 sekunder?

Advertisement
Ser du numret 734 i bilden på mindre än 10 sekunder? - 1

I bilden finns 161 siffror, som bildar många olika kombinationer. Men bara en är den korrekta, nämligen 734. Endast en noggran blick kan se kombinationen, förstå var de tre siffrorna är någonstans. Det är först och främst nödvändigt att hålla blicken fäst på bilden, noga kontrollera alla sifferkombinationer rad för rad. Många människor söker först efter sjuan för att därefter titta på siffrorna runt den. Men det kanske inte räcker, eftersom det kan bli nödvändigt att byta perspektiv, vilket kan vara det enda sättet att finna lösningen.

Advertisement
Pexels

Pexels

Faktum är att även om lösningen finns mitt framför ögonen är den inte alltid så lätt att hitta, de flesta tänker schematiskt och tror att siffrorna är placerade sekventiellt från vänster till höger. Men så är det inte, man måste överväga att man kan hitta kombinationen från höger till vänster, uppifrån och ned eller tvärtom.Faktum är att sifferkombinationen inte har placerats horisontellt utan vertikalt.

Om du inte lyckas se de tre siffrorn, har du lösningen nedan.

Ser du numret 734 i bilden på mindre än 10 sekunder? - 3

Kombinationen 734 är inte placerad horisontellt, utan vertikalt. Det är nödvändigt att först identifiera 7:an på fjärde raden och i den sjuttonde positionen. Därifrån räcker det att gå nedåt, omedelbart under finns 3:an och under den 4:an. Vi har ringat in de gömda siffrorna.

Klarade du det?

Advertisement