Personlighetstest: välj en fjäril för att upptäcka sidor av din karaktär som du inte kände till

av Titti Carlberg

02 September 2023

Personlighetstest: välj en fjäril för att upptäcka sidor av din karaktär som du inte kände till
Advertisement

Det finns ofta detaljer eller egenskaper hos oss själva som vi inte förstår fullt ut. Av denna anledning är det många gånger nödvändigt för andra att påpeka dem för oss. Ibland, för att bli medveten om det, kan det till och med räcka med att man utför några av de frågesporter som man hittar online, vilka låter oss ta del av egenskaperna i vår egen personlighet.

Faktum är att för det mesta ses personlighetstester som ett försök att lära känna sig själv lite djupare. Inför de problem som livet ger oss individer, svarar och reagerar vi inte alla på samma sätt. Dessa frågesporter används för att förstå vilken typ av person man är och hur man möter de utmaningar man ställs inför.

Så vad väntar du på... Slösa ingen mer tid utan prova dig fram med detta personlighetstest: välj en av de två fjärilarna och upptäck dolda sidor i din karaktär.

Advertisement

Välj en fjäril

Välj en fjäril

Bilden visar 2 olika fjärilar, men det som främst gör dem olika är färgen: den ena är lila och den andra är grön. Så fort du ser dem kommer du inte att fokusera på båda insekterna, utan bara på den ena, den som fångade din blick.

På grundval av den valda fjärilen kan vi förstå vissa aspekter av en individs personlighet och även uppfatta dess predisposition. Genom att luta sig framåt mot en av de två figuren snarare än mot den andra är det möjligt att förstå vad reaktionerna på vissa livsförhållanden kan bli. 

Dessa tester låter oss dessutom att förstå de psykologiska aspekterna av vår karaktär, men också förstå vilka gränserna är som vi bör övervinna. Slösa nu ingen mer tid utan välj en av fjärilarna och läs beskrivningen nedan, för att lära känna dig själv lite bättre.

Advertisement

Personlighetstest

Personlighetstest

Pexels

Var och en av oss har valt sin fjäril, kanske lockad av formen, men det som främst betecknar ens karakär är färgen:

  • Om du har valt den lila fjärilen betyder det att du är en pålitlig, kommunikativ och livlig person. Du tenderar alltid att se det positiva aspekterna i varje situation, men framför allt stannar du aldrig upp, du är alltid full av energi och redo att kasta dig in i nya intressen och utmaningar. Du har massor av idéer i huvudet och lever allt med en extrem passion. Du attraheras av alla som är ironiska och intelligenta. Du vill att din tillvaro ständigt ska vara rik på adrenalin.
  • Om du istället har valt den gröna fjärilen betyder det att du är en generös, djup, romantisk och känslig person. Du gillar inte frenesi och du föredrar ett lugnt liv. Du har dock tusen aspekter som du älskar att visa upp, men bara för dina nära och kära, dem du litar mest på. Du avskyr ytlighet och vill helst vara omringad av romantiska och direkta människor.

Vilken fjäril valde du? Speglar beskrivningen din personlighet?

Advertisement