Med denna overall polerar babyn golvet medan det kryper: ett företags smarta idé

av Titti Carlberg

02 Augusti 2023

Med denna overall polerar babyn golvet medan det kryper: ett företags smarta idé
Advertisement

Barn skänker verkligen glädje i alla hem, men även en del svårigheter. Man måste ta hand om babyn, vara uppmärksam när det leker, vakna mitt i natten för att trösta babyn när det gråter och försöka få barnet att somna om, men speciellt när de fortfarande är små kan de orsaka många problem i hemmet, framför allt att bli smutsig. Därför är det upp till föräldrarna att städa, framför allt under barnets första levnadsår, när det fortfarande kryper och tenderar att stoppa allt de hittar i munnen, måste golven vara skinande rena.

Ett företag har dock hittat en lösning: det har skapat en mycket speciell overall som låter barn utföra denna hushållssyssla.
Låt oss se vad det handlar om.

via bestproducts.com

Advertisement
Firebox

Firebox

Det finns en väldigt speciell overall på marknaden som har en dubbel funktion: ett klädesplagg som samtidigt rengör golvet. Framsidan av overallen, knäna och armbågarna har tygdelar som är speciellt framtagna för att fånga upp damm från golvet. En mycket intressant idé med ett lekfullt syfte, som skulle kunna köpas till alla de barn som börjar utforska världen genom att krypa. Dessutom pressas på så sätt de små att börja ta ansvar, så att de redan från ung ålder kan förstå vad det innebär att städa.

Mer än att bara pusha barnet att städa, denna overall är tänkt att få barnen att skratta. Faktum är att när en liten börjar krypa har det mycket kontakt med golvet, och denna overall kan vara en perfekt lösning. Prova denna dubbla funktion genom att klä barnet och göra golven riktikt rena

Advertisement
amazon

amazon

Naturligtvis ska denna overall framför allt inte ersätta en mopp, sopkvast eller dammsugare. Dessutom är det viktigt att tvätta overallen efter ett par timmars användning för att förhindra att barnet kommer i kontakt med för mycket damm. Faktum är att dess tyg drar åt sig smuts, så det är viktigt att tvätta den efter varje användning.

Vad tycker du om detta?

Advertisement