Pappan bär sin hund i famnen istället för sin son: blir kritiserad av en förbipasserande

av Titti Carlberg

11 Juni 2023

Pappan bär sin hund i famnen istället för sin son: blir kritiserad av en förbipasserande
Advertisement

Under de senaste decennierna har husdjur gradvis fått mer och mer uppmärksamhet bland dem som har ett hemma, i vissa fall har de även upphört att vara enkla vakthundar eller sällskapsdjur. Faktum är att det finns många människor som behandlar sina hundar eller katter som riktiga barn, de till och med humaniserar och skämmer bort dem som om de verkligen var deras riktiga barn. De tar hand om dem genom att köpa den bästa maten, det kan dessutom hända att de tillagar mat till dem, de köper kläder till dem och tar med sig dem överallt, även till badrummet och i sängen.

Så, när överskrids gränsen mellan det normala och det absurda? Det finns inget riktigt svar på det, eftersom alla människor har sin egen värdeskala, utifrån vilken man bedömer världen och människorna omkring sig. Det kan dock hända att man missbedömer en person och dennes val, utan att veta vad som ligger bakom beslutet.
Låt oss tillsammans upptäcka vad som låg bakom denna familjefaders beslut.

via The emerging India

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Hur många gånger har det hänt dig, när du är ute och promenerar eller kör din bil, att du har sett minst sagt bisarra scener

En ung kvinna, Luz Elena, bestämde sig för att filma en absurd scen och publicera den på sociala medier. Klippet fick snabbt många åsikter och kommentarer, vilket öppnade för en het debatt om familjeprioriteringar.

När den unga kvinnan satt i sin bil, lade hon märke till en man som gick på trottoaren och höll ett barn i handen. Inget ovanligt med det. Det som dock slog henne var att mannen bar en hund i famnen, vilket fick henne att filma scenen och publicera den med rubriken: "När man prioriterar hunden istället för barnet"

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Videon ådrog sig många kommentarer, vilka de flesta försvarade mannen. Någon vågade sig på hypotesen att hunden kunde ha ont i tassarna på grund av den överdrivet varma asfalten och blev buren av den anledningen, barnet såg ju dock ut att vara frisk och hade skyddande gymnasikskor på fötterna.

Majoriteten av webbanvändare berömde mannens uppmärksamhet mot hunden som, i motsats till vad som stod i rubriken till videon, inte visar att han prioriterar hunden, utan istället ser till att båda varelserna skyddas och är i säkerhet.

Vissa situationer behöver kanske en närmare titt för att bedömas korrekt, eller vad tror du?

Advertisement