12 barn som visar deras glädje dagen då de adopteras

av Titti Carlberg

03 Maj 2023

12 barn som visar deras glädje dagen då de adopteras
Advertisement

Adoption är en lång, slingrande och svår resa, som en gång avslutad gör många människor glada: de nyblivna föräldrarna och barnet som äntligen har fått en familj som vill ta hand om det och ge det kärlek. En lycka som tyvärr inte alla barn får uppleva, men de som har gjort det kan bara tacka ödet som har gett dem en mamma och pappa, redo att omge dem med värme och tillgivenhet. 

Foster Love är den största organisationen som sysslar med fosterhem i USA, ett ideellt projekt som delar riktigt spännande historier och bilder på Instagram : låt oss se 12 av dem.

via Foster Love/Instagram

1. Rose

"Vår dotter! Tack alla snälla som har stött oss! Grattis till din adoption, Rose"

Advertisement

2. Alexander

"Jag kommer alltid minnas dagen då Alexander kom in i vårat liv. Det är den mest extravaganta och fantastiska gåva jag någonsin fått"

3. Officiellt

"Nu är det officiellt! Efter 1271 dagar som fosterfamilj, vill jag och Amanda presentera våra barn. Vi är så entusiastiska!"

4. Amir Lake

"Nu presenterar vi officiellt vårt sjunde barn, Amir Lake, för släkt och vänner"

5. Tvillingar

"Jag var på jobbet när min fru ringde mig och sa att ett tvillingpar på 4 månader, en pojke och en flicka, sökte någon som ville adoptera dem. Hag svarade 'varför är du fortfarande i telefonen med mig? Ring dem genast och tacka ja!'. De anlände till vårt hem och rätt in i våra hjärtan den 20 juni 2018, och har aldrig lämnat oss sedan dess. Vi slutförde adoptionen den 10 februari 2023".

Advertisement

6. Tårar av glädje

"Idag gråter jag av glädje. Efter otaliga böner, tårar och stress kan jag äntligen kalla denna söta flicka: min dotter".

7. Summer

"Detta är den bästa gåva man kan få, bättre än något annat. Vi är så tacksamma, vi har haft en stor tur."

"På Summers adoptionsdag sa domaren till hennes nya familj: 'Många människor öppnar sina dörrar för gäster. Gäster som kommer in i våra hem, umgås med oss för att förhoppningsvis stanna kvar i våra liv. Men du har gjort mer än så. Du har öppnat ditt hjärta vilket är väldigt speciellt.'"

Advertisement

8. Avion Joseph

"Jag vill presentera vår son... Avion Joseph! Adptionen blev framgångsfull! Han var ganska blyg och besvärlig under sin första tid hos oss, men när domaren frågade honom vad han tyckte om att bli adopterad, grät han av glädje! Denna söta pojke är vår för alltid och vi kan inte vara mer tacksamma och välsignade. Att få vara hans föräldrar är vårt största glädjeämne. Han har övervunnit så många hinder och gör oss otroligt stolta! Vi älskar dig Avion Joe!"

9. Lyckligt slut

"Nu är vi officiellt en familj! Vi har äntligen lagligt adopterat vår söta dotter! Hon tillför väldigt mycket glädje och skratt i vårt liv och vi är så otroligt tacksamma mot henne. Det var fantastiskt att fira det lyckliga slutet på denna långa resa och vi kan knappt ge oss till tåls med att börja på nästa kapitel. Vi älskar dig mer än du kan föreställa dig."

Advertisement

10. Alexander

"Våra liv började den 3 december 2020 när Alexander kom in i vårt hem två dagar innan han fyllde 3 månader. Jag minns än i dag ögonblicket då jag öppnade handläggarens bil för att släppa ut onom, han var så liten... Från det ögonblicket förändrades våra liv. Han var det första barn som anförtrotts oss och vi lärde oss att bli mammor. Det är den mest extraordinära och underbara gåvan av alla jag fått."

11. Familj för alltid

"Efter 450 dagar som fosterföräldrar, är vi nu en familj för alltid!"

Advertisement

12. Ryder King

"Efter över 600 dagar i vårt hem, fick han idag, äntligen, vårt efternamn. Med stor glädje vill jag nu presentera vår son, Ryder King"

Vi kan bara önska ett mycket lyckligt liv till dessa lyckliga barn och deras familjer!

Advertisement