Mannen upptäcker en dold dörr i källaren som leder till ett mystiskt rum

av Titti Carlberg

21 April 2023

Mannen upptäcker en dold dörr i källaren som leder till ett mystiskt rum
Advertisement

Det är inte alla som gillar skräckfilmer, men en sak är säker: även fans av genren, trots att de uppskattar denna typ av film, skulle aldrig vilja uppleva skrämmande och störande episoder i verkliga livet.

Det finns dock en del personer som har råkat stöta på mystiska, olycksbådande och obegripliga situationer: ett exempel är det som rapporterats av en Reddit-användare, som oväntat upptäckte en dold dörr i sin källare. 
Låt oss se vad som hände.

via Reddit

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

En webbanvänder med pseudonymen Blurgh, chockade Reddit-communityt efter att ha delat en bild som föreställer en låst dörr i hans källare. Mannen förklarar att han var nyinflyttad i huset och, när han inspekterade det, skulle han ha upptäckt en oroande sak: ett hemligt rum, i slutet av väggen. Framför hade dock de tidigare ägarna ställt ett högt skåp av metall, för att förhindra inträde i det mystiska rummet.

"De tidigare ägarna blockerade detta dolda källarrum med en möbel: dörren leder inte ut" skrev mannen. 
Läsarna uppmanade honom att hitta ett sätt att ta sig in i det för att lösa mysteriet, men han vägrade kategoriskt, medveten om vad som händer i skräckfilmer.

"Mina hundar vägrar närma sig dörren, så desto större anledning har jag att inte öppna den. Jag har lärt mig av skräckfilmer att frågorna som ställs alltid är mer skrämmande och intressanta än svaren, så allt som finns bakom dörren kommer att förbli oupptäckt."

Advertisement
Bullmilker808/Reddit

Bullmilker808/Reddit

Webbanvändarna insisterade dock och försökte övertyga mannen att förlita sig på det faktum att det är svårare att uthärda att inte veta vad som döljer sig bakom dörren: "Detta är verklig tortyr. Hur kan du sova på natten när du vet att det finns en dörr i ditt hus som leder till det okända? Samla ihop en grupp, spela in en video och öppna den!" skrev någon, medan en annan lade till "Mannen, du måste öppna dörren, se bara till att du filmar dig själv när du gör det. Du vet, för säkerhets skull."

Ytterligare andra föreslog att han skulle kontakta de tidigare ägarna för att be om information och förklaringar, men mannen svarade att han förr eller senare kanske kommer att öppna den.

"Det är emot min natur att inte göra det, men med tanke på att mina hundar inte vill närma sig den så vill inte jag heller göra det. Jag kommer öppna den så småningom, hoppas bara att jag inte blir besviken över det jag finner bakom den. Mysteriet är alltid mer intressant än svaret."

Vad tror du att det är som gömmer sig i det hemliga rummet?

Advertisement