Hon kliver upp extra tidigt för att se felfri ut när hon följer sina barn till skolan: "Andra mammor är ovårdade"

av Titti Carlberg

07 Februari 2023

Hon kliver upp extra tidigt för att se felfri ut när hon följer sina barn till skolan: "Andra mammor är ovårdade"
Advertisement

När man blir förälder hamnar allt annat i bakgrunden och hela ens liv handlar om att barnen ska komma i första hand. Faktum är att när barnen är väldigt små är de helt beroende av föräldrarna, men även när de växt upp lite fortsätter deras åtaganden att tvinga föräldrarna, ibland tvingas mamman eller pappan ta till komplicerade sammanfogade strategier för att kunna matcha alla saker som ska göras.

Det händer därför ofta att mammor tappar vanan att sköta om sitt utseende och lämnar klänningar, kjolar och höga klackar i garderoben för att istället föredra bekväma träningsoveraller och gymnastikskor. Det finns till och med mammor som går hemifrån osminkade och med smutsigt hår, och vanligvis beror en mammas vanskötsel av sitt utseende på hur många barn hon har.

Men detta gäller dock inte alla: faktum är att i vårt nutida samhälle, vad det gäller utseendet, framträder i själva verket alltmer den glamorösa mamman, som är oklanderligt klädd, har ordnad frisyr och är sminkad, när hon lämnar sina barn i skolan klockan 8 på morgonen.

via Flipboard

Advertisement
@mrssunnyandrea/Instagram

@mrssunnyandrea/Instagram

Sunny Andrea, 39, är mamma till två barn, Harry, 7 och Lena 2 år, och hon anser att en garderob full med dyra moderiktiga kläder och oklanderligt smink är en fördel.

"Jag tror att sättet man klär sig och presenterar sig själv på skickar ett viktigt budskap till människorna man har runt omkring sig, att se bra ut och vara välklädd när jag kör mina barn till skolan, är den boost jag behöver för att börja min dag på ett bra sättsäger Sunny.

Faktum är att kvinnan kliver upp 6.30 varje morgon för att noggrant välja kläder att bära och för att ägna sig åt en noggran applicering av makeup och innan hon går hemifrån ser hon till att varje hårstrå ligger på sin plats.

"Jag har sett många kvinnor släppa taget efter att de har fått barn. Jag har själv alltid varit fast besluten att hålla fast vid min hudvårds-och sminkrutin och alltid tagit mig tid att sköta mina naglar, för min månatliga massage och hudbehandling. Det är inte själviskt, utan rimligt och vinsten är enorm.

Advertisement
@mrssunnyandrea/Instagram

@mrssunnyandrea/Instagram

Hon är gift med femtiofyraårige entreprenören Danny Andrea. Själv jobbar Sunny som modell på deltid och hon använder större delen av sin lön på nya kläder, kroppsvårdsprodukter och skönhetsbehandlingar.

"Danny älskar att skämma bort mig med kläder och makeup-presenter, han ger mig ofta komplimanger för min klädsel och mitt utseende och är nöjd över allt som gör mig glad.", förklarar hon. "Jag har en förmåga att välja kläder och skor som passar mig bra och han älskar att följa med mig och shoppa"

Hennes son Harry är också nöjd med sin mammas välvårdade utseende och Sunny är förbryllad över att andra mammor följer sina barn till skolan i pyjamas, stora tröjor och med ett ovårdat utseende. Hon kommer aldrig att kunna förstå hur de kan må bra på det sättet och varför de inte börjar sköta om sig.

Vad är du för slags mamma? Trash eller Glam?

 

Advertisement