"Jag är en sann tidsresenär och jag vet vilket datumet är för jordens undergång"

av Titti Carlberg

09 Januari 2023

"Jag är en sann tidsresenär och jag vet vilket datumet är för jordens undergång"
Advertisement

På sociala medier är det möjligt att skapa personliga profiler, lägga upp bilder och videor från sitt dagliga liv, men det är inte allt: många människor väljer att dra nytta av onlinekanaler för att dela nyheter och information samtidigt som de förblir anonyma, vilket gör det omöjligt att veta vem som verkligen gömmer sig bakom pseudonymen. 

Sedan en tid tillbaka har en person pratat mycket om sig själv på TikTok: det är en självutnämnd man från framtiden som i sina mycket populära videor berättar om händelser som ännu inte har inträffat. Hans kontobeskrivning lyder: "Jag är en sann tidsresenär. Det finns mycket jag inte kan vänta med att dela med mig av.". 

Även om det inte är så många som tror på hans ord, lockar webbanvändares förutsägelser alltid en hel del nyfikenhet, särskilt den vi ska avslöja här.

via News 24

Advertisement
timetraveler322/TikTok

timetraveler322/TikTok

Ingen kan förutse vad som kommer att hända i framtiden, och framför allt inte när den så kallade apokalypsen kommer att inträffa, förutom de som kallar sig tidsresenärer. Men är det verkligen sant att de finns på riktigt?

TikTok-användaren @timetraveler322 försäkrar att han är på riktigt, han vet, enligt hans egna ord, när jordens undergång kommer att inträffa. Men vi behöver inte oroa oss: enligt denna mystiska resenär kommer något att tillåta mänskligheten att överleva och till och med övervinna utmaningen. Jordens undergång kommer dessutom att pågå under flera århundraden.

@timetraveler322 säger sig komma från år 2797 och att han kan resa genom tiden tack vare sitt företag som skulle ha "producerat världens andra tidsmaskin." Han återvände till vår tid för att han ville dela med sig av den information som han har samlat in under sina äventyr.

Advertisement
timetraveler322/TikTok

timetraveler322/TikTok

Trots att de flesta av oss är vana vid denna typ av klipp, har den aktuella videon orsakat en hel del uppståndelse och lyckats skrämma många webbanvändare. 

"Många vill veta datumet för jordens undergång. Planeten kommer att förstöras helt den 6 juli 2788 av en gigantisk meteroit". Efter den informationen gav tidsresenären dock lite hopp: "Men vid den tidpunkten var det möjligt att bo på Mars. Efter 17 år av civilisation på Mars kommer människan att upptäcka att vi inte är ensamma på den röda planeten.".

Webbanvändarnas reaktioner var omedelbara, några förringade prognosen genom att hävda att ingen som för närvarande är levande kan verifiera dess sanning, medan andra uttryckte rädsla.

Vad tror du?

 

Advertisement