"Jag kommer från år 3812 och jag har besökt planeten Mars: jag har ett fotografi som bevisar det"

Titti Carlberg

16 November 2022

Advertisement

Att kunna resa genom tiden och att kunna besöka en annan planet har alltid varit omdebatterade ämnen och trots de många vittnesmål som dykt upp på webben har dessa teorier aldrig bevisats möjliga. Men ändå, när karaktärer som påstår sig komma från framtiden dyker upp på internet, blir tvisterna mellan webbanvändare hetsiga, tack vare den uppenbara och oundvikliga nyfikenheten som föds. 

Det var vad som hände denna kvinna, hon påstår sig ha besökt planeten Mars och att hon kommer från en ganska avlägsen framtid...

via News

Advertisement

ApexTV/Youtube screenshot

Hon berättar att hon heter Mary är 37 år gammal och född i Georgia, och hon säger även att hon kommer från år 3812. Denna mystiska kvinna visade på webben, som bevis till stöd för sina ord, ett foto som hon tagit på planeten Mars. Enligt vad hon säger skulle den röda planeten ha varit bebodd av människor från Kina.

Fotografiet, som visas i en onlinevideo, ska tydligen föreställa en stad byggd på planeten: "Jag kom till Mars, det såg ut som en öken med många byggnader, jag tog en bild direkt" säger Mary. "Jag tyckte att Mars var väldigt intressant men samtidigt ett konstigt ställe." Enligt vad hon säger så "bor det bara kineser där och de har ett världskontrakt för utvinning av mineraler. De utvinner 70% av de mest värdefulla metaller som finns på Mars. Förutom kineserna är alla andra människor där endast för att besöka planeten som turister." Mary var där som den andra kategorin.

Pixabay-Not the actual photo

Webbanvändarnas skeptiska reaktioner lät inte vänta på sig. Någon skrev: "Jag lyssnade lite på vad hon sa i videon, sedan fick jag syn på fotot och kunde inte hålla mig för skratt, jag har sett fotografiet förut men med några suddiga föremål i bakgrunden" och en annan skriver "Du reser 17 årtionden tillbaka i tiden och tar bara ett foto?".

Mary är verkligen inte den enda som påstår sig komma från framtiden: en man med namnet Edward förklarades att han skickades till år 3000 när han deltog i ett hemligt experiment i ett laboratorium i Los Angeles år 2004.
Trots fysikens lagar berättade han att han hade fått i uppdrag att fotografera hur morgondagens värld skulle se ut och rapporterade en beskrivning som inte var direkt lugnande.

Vad tror du om deras påståenden? Önskar du att du kunde resa genom tiden för att få upptäcka vad som händer i framtiden på vår planet?

 

Advertisement