Hon hindrar sin pojkvän från att gå ut: "Han ser för bra ut, någon kommer ta honom ifrån mig"

av Titti Carlberg

16 Januari 2023

Hon hindrar sin pojkvän från att gå ut: "Han ser för bra ut, någon kommer ta honom ifrån mig"
Advertisement

Svartsjuka, inom en parrelation, är naturligt inom vissa gränser: att känna sig irriterad om andra människor visar för mycket uppmärksamhet mot ens partner, eller om det är partnern som beter sig för expansivt med någon annan, är förståeligt. Förtroende är dock oumbärligt för att kunna leva fredligt och man bör heller inte begränsa den andres frihet. Vissa människor är dock så rädda att förlora den de älskar att de i slutändan går till överdrift (vilket förmodligen får motsatt effekt).

En mexikansk kvinna bestämde sig för att "låsa in" sin pojkvän, för att förhindra att någon annan kvinna skulle ta honom ifrån henne. Låt oss ta reda på varför.

via icefire_oficial/TikTok

Advertisement
icefire_oficial/TikTok

icefire_oficial/TikTok

Varje parrelation bör baseras på ömsesidigt förtroende och respekt, och man bör skapa individuella utrymmen som gör relationen mer balanserad. Men det är inte alla som tänker så: en mexikansk kvinna har förbjudit sin partner att lämna hemmet av rädsla för att förlora honom till en annan kvinna, i gengäld har hon dubbla arbeten för att ensam ta hand om alla utgifter.

När hon blev intervjuad av TikTok-kontot @icefire_official, förklarade hon att hon ville hindra andra kvinnor från att ta honom ifrån henne "eftersom han är på tok för snygg. Andra kvinnor är avundsjuka på mig för att jag har en så snygg pojkvän. Sanningen är att de faktiskt har sagt till mig att de avundas mig och vill ta honom ifrån mig. Det är därför jag håller honom inlåst hemma.".

Advertisement
icefire_oficial/TikTok

icefire_oficial/TikTok

Klippet samlade snabbt över en miljon visningar och tusentals kommentarer från misstroende webbanvändare. Kvinnan berömde sin pojkväns utseende och framhävde hans ögon, läppar och skägg. "När andra kvinnor ser honom blir de väldigt imponerade, han är som ett konstverk" tillade hon.

Men vad tycker killen om detta? Tydligen håller han med sin flickvän: "Hon säger att jag är alldeles för snygg för att gå ut, det är därför hon har låst in mig hemma.". Vidare får han inte dricka annat än Coca-Cola och öl och kvinnan har satt upp en hel rad med andra begränsningar för honom, som han accepterar villigt. 

Kort sagt, det är viktigt att båda i ett kärleksförhållande har samma åsikter på hur man ska hantera samlevandet, men för att acceptera dessa hårda regler måste mannen verkligen älska kvinnan!

Vad tycker du om detta bisarra par?

Advertisement