Brudgummen anländer till altaret i en kista som bars av vänner

av Titti Carlberg

13 December 2022

Brudgummen anländer till altaret i en kista som bars av vänner
Advertisement

Alla människor vill att deras bröllop ska bli oförglömligt, perfekt in i varje detalj. Man spenderar flera månader på att organisera det för att man vill att det ska vara felfritt. Ofta skapas det dessutom ceremonier som ska roa gästerna. Mannen vi ska berätta om gjorde alla sina gäster häpna.

Denna brudgum hade valt att göra sitt bröllop oförglömligt genom en mycket speciell entré. Allt filmades och publicerades på TikTok. Synd bara att de flesta webbanvändarna kritiserade hans val. Men låt oss se vad det var han gjorde.

via Dailymail

Advertisement
tobz88/TikTok

tobz88/TikTok

Ceremonin ägde rum utomhus, med en sjö bakom altaret. Allt var klart, alla hade intagit sina platser i väntan på brudparet. Plötsligt får de syn på en likbil som är på väg mot dem. De närvarande förstod inte vad det var som hände, alla vände sig mot sina respektive sittplatsgrannar och frågade vad som var på gång.

 

Advertisement
tobz88/TikTok

tobz88/TikTok

De fyra bröllopsvittnena (2 kvinnor och 2 män) gick fram till bilen och drog ut kistan från den som om inget hade hänt och bar den uppför altargången. Väl framme ställde de ner den. Vid det tillfället öppnades locket på kistan och som genom ett trollslag dök brudgummen upp, klädd i vit kostym, redo att förklara kärleken han kände för sin blivande fru.

Tyvärr är inga andra detaljer kända, om bruden var medveten om denna entré eller inte, och inte heller vad hon ansåg om den, men framförallt så vet vi inte om ceremonin tog några andra vändningar.

tobz88/TikTok

tobz88/TikTok

Allt spelades in av en av gästerna, som bestämde sig för att göra videon offentlig på Tiktok. Webbanvändarna väntade inte med att kommentera händelsen. Vissa tyckte att det var ett roligt, men även ett romantiskt sätt att gå uppför altargången:"mitt liv började först när jag träffade dig."

Andra menade att det var en respektlös gest, både mot bruden och gästerna: "Om min man hade kommit på det sättet uppför altargången så hade jag inte tvekat, jag skulle ha gått därifrån omedelbart", och "jag hade ställt in bröllopet".

Hur hade du reagerat?

Advertisement