Den här kvinnan bestämde sig för att raka sina ben i poolen: en webbanvändare filmade den bisarra scenen

av Titti Carlberg

26 Augusti 2022

Den här kvinnan bestämde sig för att raka sina ben i poolen: en webbanvändare filmade den bisarra scenen
Advertisement

När värmen kommer kan man inte göra annat än att bekämpa den på sin lediga tid vid stranden eller poolen. Många kvinnor vill dock vara perfekta innan de dyker upp i baddräkten, och en av de saker de gör är att boka tid hos kosmetologen. De tillgängliga tider som finns för att sköta om sitt utseende blir dock allt färre, och rätt vad det är har man kommit fram till den helg som man hade bestämt för utflykten och man är inte klar. Kanske var det så för den här kvinnan som helt enkelt tyckte att poolen var en lämplig plats att raka benen på.

En Reddit-användare som var vid en pool i Florida, lade märke till en kvinnas märkliga uppförande och filmade det. Kvinnan i fråga, såg ut att gå ner i vattnet, men hon stannade dock på trappan, satte sig och sänkte bara ner sina ben. Sedan tog hon fram en rakhyvel och började raka sig.

via mamamia

Advertisement
screwsausage/Reddit

screwsausage/Reddit

En sådan scen är verkligen unik. Det var så märkligt att en person ville spela in det. Inledningsvis passerade videon ostört, men sedan spreds den som en löpeld på kort tid, så pass att den dök upp i tidningar och på alla sociala medier, till och med på en del nyhetsprogram.

Även om det i Florida inte finns någon regel som hindrar en från att raka sig i poolen, är det ändå läge att tänka på att uppföra sig civiliserat. Den här kvinnan trodde förmodligen att det inte var något fel i att raka sig offentligt. Vilket inte kan sägas om de som kommenterade videon.

Advertisement
screwsausage/Reddit

screwsausage/Reddit

Många webbanvändare bestämde sig för att kommentera klippet för att attackera kvinnan och hennes attityd, och alla hävdar att man inte beter sig så offentligt: "Jag kommer att minnas den här videon nästa gång jag blir tillfrågad om att följa med till poolen". Andra har dock försökt tona ner det med ironi: "Föreställ dig den ofrivilliga klunken med vatten, som ibland händer när man simmar...".

Hur hade du reagerat om du var framför denna scen

Advertisement