Heineken lanserar de första skorna med sitt öl: nu kommer Heinekicks

av Titti Carlberg

28 Augusti 2022

Heineken lanserar de första skorna med sitt öl: nu kommer Heinekicks
Advertisement

Det händer ofta att upptäckten av en ny och extravagant kombination, som bedöms negativt, tvärtom i det långa loppet, blir en vinnare. Vem vet om detta kommer att vara fallet med Heineken som har skapat en helt ny kombination: gymnastikskor och öl.

Det holländska företaget med mottot "Varför gå på torra land när du kan gå på öl?" lanserar sina nya sneakers med genomskinlig sula fylld med öl. Drycken fylls på inuti sulan tack vare ett specialinstrument.

via sneakerfreaker

Advertisement

Dessa skor, gjorda tack vare samarbetet mellan Heineken, Le Pub och The Surgeon, har en genomskinlig sula, som visar ölen(som dock inte går att dricka). Färgerna på skorna påminner tydligt om företaget som skapade dem, de är gröna, vita och röda, plus några detaljer i silver. Dessutom verkar det som att producenterna har tänkt på allt och lagt till en ny och ovanlig pärla. En liten flasköppnare är gömd i skon, som kan krokas av och användas vid behov.

Företaget bestämde sig för att skapa dessa skor inspirerade av Heineken Silver (kornbaserad, mycket lätt och låg alkoholhalt). Naturligtvis kommer de att finnas i en begränsad upplaga. Det är ännu inte känt hur många par som kommer att produceras, men de är säkra på att hyllorna kommer att tömmas snabbt, vilket ofta händer med kända märkens skor.

Advertisement
Pexels

Pexels

Uppfinningen syftar inte bara till att uppmuntra människor att njuta av denna innovativa upplevelse, utan också till att skicka budskapet att det enda sättet att njuta av livet är att ha ett öppet sinne, att inte tycka att det är konstigt att "gå på öl".

Heinekicks, som presenteras i Singapore, kan enkelt köpas online. Försäljningspriset är dock fortfarande okänt. Endast tiden kommer därför att visa oss om denna skapelse kommer att bli framgångsrik.

Skulle du vilja köpa dem? 

Advertisement