En ung influencer får en gratisnatt i en hotellsvit, men i utbyte ger hon upp sitt privatliv

Titti Carlberg

18 Juli 2022

En ung influencer får en gratisnatt i en hotellsvit, men i utbyte ger hon upp sitt privatliv
Advertisement

Att spara pengar under en resa är viktigt om du vill ha några kronor över när du kommer hem. Ofta kostar semestern mer än man har räknat med: guidade turer, middagar på restaurang och kostnader för hotell. Kort sagt, du kommer hem med ännu en ny erfarenhet men med en avgjort lättare plånbok.

Många är uppmärksamma på resekostnaderna, men det finns människor som skulle göra vad som helst för att behålla lite pengar. Olympia Anley, en känd TikTok-stjärna vet det väl, som för att få en gratis vistelse på ett hotell på Ibiza gav upp en väldigt viktig sak...sitt privatliv.

Låt oss läsa hennes historia.

via TikTok/olympiaanley

Advertisement

Tik Tok screenshot / olympiaanley

Vad skulle du vara villig att ge upp för att spara lite pengar på en resa? På det 5-stjärniga hotellet? En middag på en lyxrestaurang? Eller på dyra impulsköp?

En kvinna, Olympia Anley, gav upp något helt annat. Den berömda TikTok-stjärnan lyckades få en gratis vistelse på Ibiza i utbyte mot att ge upp, för många en oumbärlig sak, sitt privatliv.

I en video publicerad på den sociala plattformen som har nått över 11 miljoner visningar förklarade hon hur hon gjorde.

Kvinnan bodde på Paradis Ibiza Art Hotel, i Zero Suite, och för att spara pengar gick hon med på att vara under allas blickar.

I själva verket, som beskrivs på hotellets hemsida, är Zero Suite ett rum mitt i hallen, med väggar av glas, som låter alla som vill titta på dig när du sover eller gör något annat och i gengäld får du en natt gratis.

 

Tik Tok screenshot / olympiaanley

"Det är en bra lösning om du är villig att göra vad som helst" sa Olympia.

Kvinnan berättar att hon lyckades få många vänner den natten. Hon beskriver sig själv som en sällskaplig person, hon kunde inte vara annat med tanke på hennes märkliga semesterval.

Så fort videon delades fick hon kritik av några av sina följare, för beslutet att vara synlig inför allas blickar.

Oavsett vad de många kommentarerna sa, lyckades kvinnan få en helt gratis vistelse, massor av nya vänner och bli omtalad.

Nu när du vet att denna märkliga lösning finns, skulle du gå med på att bli uttittad för att få en natt på hotell helt gratis?

Advertisement