En 57-årig modell poserar i bikini på Instagram: kommentarerna definierar henne "löjlig" - Curioctopus.se
x
En 57-årig modell poserar i bikini…
Han tillåter inte grannarna att tälta i hans trädgård: nu frågar han webbanvändarna om det är fel av honom Brukar du se oförskämda kunder och speciella karaktärer i livsmedelsaffären? 15 foton som talar för sig själv

En 57-årig modell poserar i bikini på Instagram: kommentarerna definierar henne "löjlig"

20 Juni 2022 • Av Titti Carlberg
14.113
Advertisement

Arbetet som modell kan vara ett viktigt jobb som på samma gång är världens roligaste och världens tuffaste. Kroppen utsätts ständigt för andras dömande, skönhet och perfektion krävs hela tiden av dig, aldrig ett märke, aldrig ett halvt kilo för mycket, speciellt när det handlar om 90-talets supermodeller.

Lyckligtvis har saker delvis förändrats sedan dess och modevärlden välkomnar nu olika kroppar, olika etniciteter och olika typer av skönhet.

Huvudpersonen i denna berättelse är en mycket känd modell, Paulina Porizkova, nu 57 år gammal, som inte skäms för att visa upp sin kropp i bikini, trots sin höga ålder.

Tyvärr så lät inte kritiken vänta på sig, låt oss upptäcka varför.

via: Instagram

Ålder är ofta ett tabu för kvinnor, i ännu högre grad när det gäller modeller eller kvinnor som främst jobbar med sin kropp. Det är ganska vanligt att se tjejer och killar på sociala medier posera i bad- eller underkläder, med statyska och perfekta kroppar. Kroppsbyggnaden förändras dock, den förvandlar sig själv och blir med åldrandet mer och mer föremål för bedömningar och kritik.

Det är vad som hände Paulina Porizkova, en berömd modell från 90-talet. För henne, en vacker 57-årig kvinna, är det inga som helst problem att visa upp sig i bikini på sociala medier, trots att det regnar kritik över henne..

Den förre detta modellen har behållit en spektakulär figur, så hon tvekar inte att posera i baddräkt, träningskläder eller tajta klänningar med ett stort självfortroende, men hon blir ofta offer för kommentarer som definierar henne som "löjlig".

Hon fick nyligen negativ feedback efter att hon lagt upp ett foto på sitt Instagramkonto där hon bar en elfenbensfärgad bikini vid poolen, medan hennes naturliga grå hår var utsläppt.

Den förre detta modellen brydde sig inte om kritiken utan visade stolt upp sina rynkor och sitt ansikte som är präglat av tidens gång.

Även om det verkar som att dagens samhälle föredrar unga, tonade och perfekta kroppar, bestämmer sig kvinnan för att visa sig naturlig, och uppmanar människor att älska sig själva, acceptera årens gång och kroppens förändringar.

"Jag lägger upp detta foto eftersom det är en utbredd känsla som måste elimineras. Vi bör vara stolta över att vi blir äldre, vi förtjänar det.

Och du, tror du att du kommer, från och med idag, vara mer stolt över din kropp?

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack