Han presenterar inte flickvännen för sina föräldrar för hon är "för tjock": hon går ner 90 kg och hämnas

av Titti Carlberg

11 Mars 2022

Han presenterar inte flickvännen för sina föräldrar för hon är "för tjock": hon går ner 90 kg och hämnas
Advertisement

När kan en relation definieras som äkta? När paret älskar och respekterar varandra, accepterar de även varandras styrkor och svagheter och hjälper varandra. Ingen relation kan definieras som perfekt, men just från den partner - det vill säga den som vi tror älskar oss - förväntar vi oss förståelse, stöd, tillit och uppmärksamhet. 

Samantha Rawley, fick inget av detta av sin partner. Den unga kvinnan hade alltid varit överviktig, och hennes senaste partner accepterade inte hennes storlek, men inte bara det, utan han förnedrade henne också: han sa till henne att han inte kunde presentera henne för föräldrarna för att hon var "för tjock" och därför skulle förhållandet hållas hemligt. 

Hur reagerade Samantha? Hon planerade "en hämnd" som gjorde henne gott.

via therealslimsammii/Instagram

Samantha kände sig väldigt förödmjukad av sin pojkväns ord. Så hon bestämde sig för att lämna honom och ta hand om sin hälsa. Samantha vägde mellan 160 och 164 kg, och hade provat många olika dieter, men ingen hade varit effektiv. Efter en kort tid gav Samantha alltid upp och gick på nytt upp i vikt.

Orden från hennes nu förre detta pojkvän, som hade skämts över hennes utseende, fick henne att reflektera och förändra sig. hennes ursprungliga idé var att genomföra en radikal förändring av sitt fysiska utseende, som en form av hämnd. Men faktum är att Samanthas plan gav mycket mer än det.

Advertisement

Tjejen, efter många funderingar, bestämde sig för att tillgripa Bariatrisk kirurgi. Operationen, som kostade 20.000 dollar gjorde att hon gick ner i vikt till 90 kg på kort tid. Kort sagt, resultatet var tydligt och omedelbart, och detta gav Samantha rätt motivation att fortsätta. Överviktsoperationen var bara det första steget. Efter att ha gått ner så mycket i vikt, blev hon tvungen att genomgå plastikkirurgi för att ta bort den lösa huden.

Det var svårt och smärtsamt, men det gjorde det möjligt för henne att få sin drömkropp. Samantha delar nu med sig av sin resa på sociala medier, där hon har många följare, som söker exempel och motivation. Hon tackar sitt senaste förhållande och sin tidigare partner för att han med sina förödmjukande ord gav henne motivationen att förändras. Hennes resa började som en revansch, men den övergick snabbt till en inre resa.

Samantha är återfödd och vad hennes tidigare partner än tycker nu, ler livet mot henne.

Advertisement