En UFO-jägare hävdar att utomjordingar Aliens har anlänt till Mars: "jag har bevis"

av Titti Carlberg

09 Februari 2022

En UFO-jägare hävdar att utomjordingar Aliens har anlänt till Mars: "jag har bevis"
Advertisement

Är det möjligt att det finns liv på Mars? Har Mars varit, eller är en planet som det finns liv på? Experter som är fascinerade av den röda planeten, har försökt svara på dessa frågor. NASA, i syfte att utforska planetens yta, skickade Rovern Curiosity till planeten. Rovern ska inte bara hjälpa forskare att förstå om planeten någonsin kommer att vara hem för liv, utan den ska också studera planetens vatten, klimat och geologi.

via UFO Sightings Daily/Youtube

Advertisement
UFO Sightings Daily/Youtube

UFO Sightings Daily/Youtube

Nasa tror sig ha hittat bevis på att det finns tecken på liv på Mars: rovern har faktiskt samlat in stenar, som sedan undersökts av NASA, som innehåller organiskt kol, som kan ha kommit från insekter som, en gång, fanns på ytan. Detta är en viktig upptäckt men ändå kan den inte ge ett definitivt svar på frågan om förekomsten av liv på Mars.

En UFO-jägare säger sig dock ha bevis för att det finns liv på Mars.

Advertisement
UFO Sightings Daily/Youtube

UFO Sightings Daily/Youtube

UFO-jägaren, Scott Waring, lade upp en video på sin Youtube-kanal, kallad "UFO Sightings Daily". Titeln på videon är: "En Alienfigur som tittar på Rovern! Ett 100% bevis på liv". Scott påstår sig ha sett en utomjordisk figur som ligger på en sten och tittar på Rovern som finns på Mars. Det som förvånar är att utomjordingen - han är övertygad om att det är en utomjording - liknar en människa: det går att lokalisera axeln, armen, nacken och det rödaktiga håret.

Scott zoomar in på bilden och säger: "Ser du den här personen som ligger på sidan, axeln och armen här, nacken exponerad och ser du det rosa, har de rödaktigt hår även där? Det finns  även fotspår som löper tvärs över stenen. Ser du spåren precis där? Otroligt, eller hur? Det borde inte vara möjligt men ändå så ser vi det klart och tydligt.". 

Vi vet inte var bilderna kommer ifrån eller om de är verifierade: de är antaganden och tolkningar. Om du vill veta mer om studierna som utförts på Mars, rekommenderar vi att du läser nyheterna från NASA.

Advertisement