Hon blir miljonär vid 17 års ålder men säger att pengarna har förstört hennes liv - Curioctopus.se
x
Hon blir miljonär vid 17 års ålder…
En tjuv rycker väskan av en gammal dam: hon förföljer honom när han sticker Han friar med en plastring, hon blir rasande:

Hon blir miljonär vid 17 års ålder men säger att pengarna har förstört hennes liv

25 September 2021 • Av Titti Carlberg
1.076
Advertisement

Vad innebär det att bli miljonär i mycket ung ålder? Skotska Jane Park vet säkert något om det, som bara 17 år gammal hade en av de lyckliga upplevelser som bara händer i sällsynta fall.

Hennes lott på Euromillions var den vinnande. Således år 2013,"materialiserades" i hennes fickor cirka 1,17 miljoner euro. En minst sagt betydande summa för en person som ännu inte helt har kommit in i det verkliga livet. Men något som kan verka som en dröm för många, känner sig Jane inte lycklig för vad som hände henne. Tvärtom vill hon göra sin historia känd för alla och avslöja att hon tänker lämna in ett klagomål mot lotteriföretaget. Varför? Pengarna har "förstört hennes liv".

via: Mirror

Vi förstår om du blir förvånad över detta uttalande. Det är väldigt svårt att förstå ett lidande av denna sort. Att bli miljonär och inte behöva oroa sig för sin ekonomiska säkerhet, eller behöva tjäna mer för att kunna leva på ett värdigt sätt, är ett mål för många, som ofta bara förblir en ouppnåelig dröm.

För Jane var det inte så, även om det, enligt vad hon har sagt så var det vinsten som störtade henne i ett totalt obehagligt tillstånd. "Det förstörde mitt liv att vinna så mycket pengar - erkänner hon - jag trodde att allt skulle bli bättre, men det är mycket värre än tidigare. Såpass att jag för det mesta önskar att jag inte har pengarna: mitt liv skulle varit mycket bättre".

Den unga tjejen fortsätter att berätta om sitt obehag genom att insistera på att hon, efter att ha vunnit pemgar i den åldern, absolut inte kunde hantera dem på bästa möjliga sätt, tack vare sin ungdom, oerfarenhet och många "galna" inköp som hon gjorde utan att tänka sig för.

Advertisement

"Folk säger att de är avundsjuka och vill ha det som mig - fortsätter Jane - de förstår inte stressen jag känner ständigt. Jag har mycket materiella saker, det är sant, men förutom det är mitt liv tomt". På grund av denna reflektion kom viljan att anmäla Camelot, företaget som har Euromillions, anklagade av Park själv för att de gav henne pengarna när hon var alldeles för ung.

"Jag var alldeles för ung, jag förstod inte vad det betydde att ha så mycket" tillägger hon, svaret från företaget lät inte vänta på sig. "Vi höll regelbunden kontakt med Jane för att stödja henne på bästa sätt - har de sagt - men att ta emot dem och spendera dem var helt och hållet hennes eget val". Trots detta har rösten från tjejen, som genom åren har blivit ganska känd på sociala medier för sin livsstil som ofta ägnas år överskott, blivit allt högre när hon hävdar att minimiåldern för att få köpa lotter borde höjas.

Därmed nedsänkt i sitt "hemska missöde", fortsätter Jane att få många att prata om henne. Vad tycker du? Klarar du av att förstå hennes kris och hennes krav?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack