Detta campingtält som är gjord som en liten campingstuga erbjuder en lyxig upplevelse och är genomtänkt i varje detalj

av Titti Carlberg

23 Maj 2021

Detta campingtält som är gjord som en liten campingstuga erbjuder en lyxig upplevelse och är genomtänkt i varje detalj
Advertisement

Att campa kan vara ett utmärkt tillfälle att fly från kaoset och stadens stress för att istället njuta av en stund av lugn omgiven av naturen, återupptäcka kontakten med den senare och kanske till och med överge de tekniska enheterna i några dagar. De som aldrig har varit med om denna upplevelse tror att det är obekvämt och komplicerat att campa: man måste ge upp alla dagliga bekvämligheter och man måste kämpa för att hitta ett bra ställe att slå upp tältet. Camping kräver organisation, adekvat utrustning och en anda av anpassning: när dessa tre komponenter är närvarande kan upplevelsen erbjuda oförglömliga stunder.

via odditymail

odditymall

odditymall

Stugmodellen Tinder Bridge utformades för att ge en oförglömligoch upplevelse av lyx: det finns tillräckligt med utrymme för att rymma en hel familj på 8 personer och den erbjuder många bekvämligheter som man - med klassiska tält - tvingas att ge upp. Det finns en stor skillnad mellan detta och de små obekväma tälten som är svåra att montera och väldigt obekväma: med sin storlek och sitt utseende ser det ut som en liten trästuga.

Advertisement
Shelby/Youtube

Shelby/Youtube

Men det finns mer: dessa tält har en mycket tjock vattentät beläggning och förseglade sömmar som förhindrar att vattnet tränger in. Tältgolvet är tjockt: det är gjort av polyetentarp som ger en bekväm täcknig och stödstruktur. Kort sagt, att sova eller gå där inne är inte alls obekvämt.

Shelby/Youtube

Shelby/Youtube

Förutom funktionaliteten och en del tekniska egenskaper sticker den ut från andra campingtält för sitt rustiska och eleganta utseende: den har en veranda där man kan sitta och smutta på sitt kaffe på morgonen och den liknar de där stugorna som är byggda med trästammar.

Shelby/Youtube

Shelby/Youtube

Det är dekorerat med grå, orange, bruna och ljusbruna tegelstenar som påminner om naturens toner. Priset ligger på omkring $420 och trots att det är högre än genomsnittet är det motiverat av det faktum att det föreslås som ett verktyg som kan göras till en bekväm upplevelse, samtidigt som du är i kontakt med naturen. Skulle du vilja campa i detta tält?

Advertisement