Lita inte på första anblicken: den här husvagnen tredubblar sin storlek på några sekunder - Curioctopus.se
x
Lita inte på första anblicken: den…
18 av de roligaste och mest extravaganta saker som folk har hittat på loppmarknader 17 morföräldrar som med sina små gester har avslöjat en ovillkorlig kärlek till sina barnbarn

Lita inte på första anblicken: den här husvagnen tredubblar sin storlek på några sekunder

12 Januari 2021 • Av Titti Carlberg
46.043
Advertisement

Om du tycker att en husvagn är en komplicerad och ganska obekväm operation, ska du veta att det inte är det. Naturligtvis är detta inte ett boende som kan jämföras med ett hotellrum som är fullt av komfort, men de som brinner för dessa små husbilar vet det mycket väl.

Långsam och tung bil, iögonfallande dimensioner, svåra rörelser: denna speciella husvagn som vi ska presentera för er syftar till att lösa dessa och andra problem, med vilka lösningar som definierar innovativa skulle vara reduktiva. Anledningen är enkel: den expanderar på nolltid och kan tredubbla sin storlek, från en kompakt släpvagn till ett hus på hjul.

via: beauer.fr
image: beauer.fr

Vid första anblicken ser 3X, tillverkad av det franska företaget BeauEr, ut som en liten husvagn med en rundad retrostil från 60-talet, mycket lätt att ta med sig. Enkel men aldrig obekväm. Fordonets modulstruktur tillåter faktiskt de som använder det att tredubbla sin storlek när de når sin destination, på den plats där de vill slå läger.

image: beauer.fr
Advertisement
image: beauer.fr

Till fördel för bostadsytan öppnas modulen i BeauEr husvagnen snabbt och enkelt på mindre än en minut. Det faktum att när den är stängd är 3X så extremt smidig att den med lätthet kan bogseras av vilket fordon som helst.

image: beauer.fr
image: beauer.fr
image: beauer.fr

Bredden går från 1,8 meter när den är helt stängd och kan nå över 6 meter beroende på vilken version du väljer. Det betyder att ombord kommer du att ha ett användbart utrymme på över 12 kvadratmeter, som till och med kan nå över 28, återigen baserat på vilken modell du väljer.

image: beauer.fr

Invändigt finn allt: kök, matplats, toalettrum,sovplats. Allt passas ihop när husvagnen är stängd.

image: beauer.fr

Gasspisar, luftkonditionering, solpaneler, markiser, element och ett stort antal förvaringsutrymmen kompletterar bilden av ett fordon som skulle vara för enkelt att definiera "husvagn". Detta skulle faktiskt kunna övertyga även de mest skeptiska att ge sig ut på ett äventyr on the road.

image: beauer.fr
image: beauer.fr

Beroende på vilka modeller och tillbehör du väljer, varierar priserna på denna husvagn från BeauEr från cirka 19 000 till 66 000 euro. Vad tycker du? Kan du se dig själv ombord på denna husvagn eller är det inget för dig?

Tags: ResorBilMärkligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack