En rödräv sover på en stubbe i en trädgård: frånvaron av människan i naturen märks - Curioctopus.se
x
En rödräv sover på en stubbe i en…
Eftersom björnarna fortsatte att stjäla hans honung, bestämde sig en biodlare för att göra dem till provsmakare 20 roliga bilder visar hur några föräldrar har det under isoleringen tillsammans med sina barn

En rödräv sover på en stubbe i en trädgård: frånvaron av människan i naturen märks

22 April 2020 • Av Sara Lindbladh
1.311
Advertisement

Som man vid det här laget kan läsa om överallt, i alla länder och på varje språk, håller naturen långsamt på att ta tillbaka sina områden tack vare den påtvingade karantänen som följt av coronaviruset. I Italien har vi kunnat se delfiner i en stads hamn, klara och rena vatten i en turiststad som Venedig; i Japan gav sig hjortar från Nara Park ut på vägen på jakt efter mat; vildsvin, apor... och nu, i Kanada, har ett till av naturens underverk visat sig: en rödräv som har skapat sig "en lya" på toppen av en stubbe.

De vackra bilderna lades upp på Twitter av Sara Ryan, som inte alls hade väntat sig ett så starkt gensvar. Men den otroligt söta bilden av den sovande räven på stubben i hennes föräldrars trädgård fångade verkligen hjärtat hos tusentals användare.

Även om det inte var hon som såg den vackra rödräven från fönstret, fortsatte den unga tjejen att lägga upp bilder av djuret, vilket resulterade i tusentals reaktioner i form av hjärtan. Pappan och systern fortsatte att hålla henne uppdaterad om rävens rörelser med bilder och kommentarer.

Advertisement

Vid ett tillfälle måste räven ha gett sig ut på jakt, för under en hel dag, eller kanske mer, syntes den inte till alls från fönstret. Efter en stund kom den dock tillbaka, som alltid. För det mesta sover den fridfullt på toppen av den där stubben.

Vem vet om vi, när vi blickar ut från våra balkonger eller tittar ut genom våra fönster, kommer att få syn på ett underverk som detta.

Tags: DjurRävarAktuellt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack