20 berättelser som påminner oss om ödets oövervinneliga kraft - Curioctopus.se
x
20 berättelser som påminner oss om…
Den fascinerande släta delfinen fotograferad efter 20 år: utan ryggfena misstas den ofta för en pingvin Coronaviruset: de

20 berättelser som påminner oss om ödets oövervinneliga kraft

01 Maj 2020 • Av Sara Lindbladh
4.801
Advertisement

Det händer att vi i livet är med om sammanträffanden som är så otroliga att de ter sig omöjliga att förklara utan att åberopa ödet. Hur många gånger har ni befunnit er på rätt plats vid rätt ögonblick? Och hur många gånger har ni konstaterat att något har inträffat trots att andra gjorde allt för att det inte skulle inträffa?

Lugn, vi vill inte sätta igång en filosofisk diskussion här: oavsett om ni tror på ödet eller på slumpen, kommer ni säkert uppskatta att höra om dessa pars historia - par som på ett eller annat sätt verkar ha varit ämnade för varandra sedan födseln.

1. Det här paret har känt varandra i princip hela livet.

image: mhoa / imgur

2. Hon bekände sin kärlek för honom i skolan, de var då 15 år gamla. Tio år senare är de fortfarande tillsammans!

Advertisement

3. Paret på framsidan av albumet Woodstock... fortfarande tillsammans efter 50 år!

4. "Min kusin (till vänster) dyker upp på ett foto av hans framtida frus familj under en resa i Rio de Janeiro, 7 år innan han träffade henne"

5. Hon blev kär i honom vid första ögonkastet vid 13 års ålder, men tack vare ett gemensamt bröllop fick hon återse honom och bekände då sin kärlek för honom. De är gifta och har en son tillsammans.

Advertisement

6. Some en gång i tiden... också idag!

image: mhoa / imgur

7. En kille gav sin klasskompis den här teckningen och sa: en dag kommer detta att vara vi. Hon stretade emot under lång tid men... idag är de gifta sedan 7 år tillbaka.

Advertisement

8. Efter ett förhållande på 7 månader var Jessica med om en olycka år 2016 och tappade helt minnet. Richard började uppvakta henne och fick henne att bli kär i honom på nytt!

9. Det här paret upptäckte att de hade haft ett första möte i en park för barn, 25 år tidigare.

Advertisement

10. Det här paret fotograferades för National Geographic. 60 år senare är de fortfarande tillsammans!

11. De här två var arbetskollegor; först efter ett tag upptäckte de att de pratade med varandra i en chat utan att veta vem den andre egentligen var.

12. När de var 10 år gamla gjorde de här två barnen var och en för sig samma resa och tog samma bild. Vid 30 års ålder gifte de sedan sig!

13. De träffades i tvättstugan bara en gång. Eftersom han var rädd att han aldrig mer skulle få se henne satte han upp en lapp med sitt nummer och frågade om hon ville ta en kaffe ihop. Idag är de tillsammans!

Un post condiviso da The Way We Met (@thewaywemet) in data:

14. Det här brudparet hittade ett gammalt foto: hennes familj poserar tillsammans med maskotar, medan han åker förbi i bakgrunden i en barnvagn.

15. När han bjöd upp henne till dans på en skolfest var hon inte särskilt övertygad. Många år senare dansade de ihop på sitt bröllop!

16. Det här paret hittade ett gammalt foto där båda är med, på ett dagis.

17. De var ringbärare tillsammans på en gemensam familjeväns bröllop... Idag är de gifta!

image: mhoa / imgur

18. När de var 2 och 4 år gamla var de grannar. Idag firar de sin 25e bröllopsdag!

Un post condiviso da The Way We Met (@thewaywemet) in data:

19. De lärde känna varandra på Twitter när hon letade biljetter till en konsert. De utbytte tiotals meddelanden... och till slut gifte de sig!

Un post condiviso da The Way We Met (@thewaywemet) in data:

20. Under våren 2014 behövde Heather en levertransplantation. Chris, en för henne okänd man, donerade en del av sin. Sedan gifte de sig.

Un post condiviso da The Way We Met (@thewaywemet) in data:

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack