"Jag är 24 år gammal och min 85-årige man är äldre än min morfar: nu vill vi få ett barn"

av Titti Carlberg

06 Februari 2023

"Jag är 24 år gammal och min 85-årige man är äldre än min morfar: nu vill vi få ett barn"
Advertisement

När det föds en stor harmoni mellan två personer, en perfekt matchning mellan karaktärer, blir åldern en struntsak. Ett par bör fungera som en uppsättning växlar, den ena måste fylla gapet på den andra och på så sätt bli komplett. Om detta sker, betyder inte åldersskillnaden något. Faktum är att ett gammalt ordspråk hävdar att kärleken har ingen ålder.

Huvudpersonen i vår berättelse tror att om det finns kärlek mellan två personer så räknas inte resten, inte ens om det skiljer många år mellan paret. Faktum är att hon bestämde sig för att gifta sig och bilda familj med en man som är äldre än hennes morfar. Låt oss läsa hennes historien.

via Daily Mail

Advertisement
mnigeria98/TikTok

mnigeria98/TikTok

Miracle Pogue är en 24-årig tjej från Mississippi, som bestämde sig för att gifta sig med Charles Pogue (85), en man som är 61 år äldre än henne. Deras första möte ägde rum i tvättstugan i Starkville, där hon arbetade. Först utvecklades det bara som en stark vänskap, men med tiden förvandlades vänskapen till ett kärleksförhållande. Så pass att de efter två års tid bestämde sig för att ta det stora steget att gifta sig.

Åldersskillnaden har aldrig varit något problem, de upptäckte dessutom av en slump att det skillde 61 år mellan dem.

"Jag upptäckte det av en slump - berättar kvinnan - under ett samtal. Vid ett tillfälle frågade vi varandra om våra födelsedatum och det var då jag fick reda på att han var född 1937. Han kunde ha varit 100 eller 55 år gammal, jag älskade honom i vilket fall som helst, vilket räckte för mig. Jag ger honom dock färre år än han är, han är väldigt aktiv.".

Miracles mamma, Tamika Phillips (45) och hennes morfar, Joe Brown (72) har stöttat deras förhållande från första början. Den som det tog längst tid för att övertyga sig själv var hennes pappa Kareem Phillips (47), men med tiden började även han att uppskatta Charles.

Advertisement
mnigeria98/TikTok

mnigeria98/TikTok

Det finns många människor som inte förstår hur en så ung tjej kan gifta sig med en man som är äldre än hennes morfar, men det verkar som att Miracle inte berörs av kritiken

"Jag är inte intresserad av kommentarer online. Charles och jag är väldigt lyckliga tillsammans. Vi väntar otåligt på att bilda familj. Vi jobbar hårt på att få barn."

Vad tycker du om denna berättelse, tror du att åldersskillnad kan vara ett hinder för att bilda familj?

Advertisement