Hon köpte sin brudklänning online och betalade väldigt lite: "Jag ångrar mig inte"

av Titti Carlberg

15 December 2022

Hon köpte sin brudklänning online och betalade väldigt lite: "Jag ångrar mig inte"
Advertisement

Bröllopsdagen är den dag som de flesta kvinnor väntar med bävan på, de har drömt om och planerat den ända sedan de var små. När det efterlängtade frieriet kommer krävs det månader av jobbiga och utmattande förberedelser. Bland dem är valet av brudklänningen verkligen ett stort ögonblick för den blivande bruden, vars önskan inför den speciella dagen är att se ut som en drottning. Det är just därför kvinnor villigt spenderar en förmögenhet för den.

Men det är inte alla som går så långt, det finns nu många möjligheter att spara in på den kostnaden utan att ge upp perfektionen: kollektioner från tidigare år, begagnade, handla online eller outlet. Men hur mycket pengar kan man spara på en brudklänning? 

Den här kvinnans berättelse lär oss att det inte krävs mycket för att vara lycklig.

via Flipboard

Advertisement
@_shenayb/TikTok

@_shenayb/TikTok

TikTok-användaren @_shenayb delade sitt val av brudklänning i en video. Faktum är att den unga kvinnan visar några scener från sitt bröllop, där hon framträder i en vacker vit satinklänning, med djup urringning, öppen rygg och tunna axelband.

"Jag ville inte köpa en dyr klänning" säger hon och specificerar att hon aldrig skulle vara villig att betala tjugotusen dollar bara för en klänning "och jag blev förvånad när jag hittade min klänning på internet för 50 dollar".

Den unga kvinnan berättar att hon hittade sin klänning på en webbplats med billiga kläder, där modellen finns i olika storlekar och färger, och att hon är väldigt nöjd med sitt val.

Advertisement
@_shenayb/TikTok

@_shenayb/TikTok

Videon fick många uppskattningar och positiva kommentarer från användare på det sociala nätverket, som stödde hennes val genom att berömma henne och säga att hon är väldigt vacker, de säger också att de tycker att klänningen är fantastisk. Vi är säkra på att många, som ser hennes klänning, kommer att imitera hennes gest genom att göra samma val för sin speciella dag.

Kort sagt, det finns tydligen ingen anledning att spendera en förmögenhet för att få en klänning av bra kvalitet. Vad tror du?

Advertisement