"Folk säger att min man är för bra för mig, men han älskar mig faktiskt"

av Titti Carlberg

10 December 2022

"Folk säger att min man är för bra för mig, men han älskar mig faktiskt"
Advertisement

Det är en utbredd uppfattning att snygga människor bara dejtar andra snygga människor, precis som vältränade människor borde dejta de som är lika aktiva och sportiga. Vi vet dock sedan tidernas begynnelse att kärlek ser bortom det yttre och att den mest osannolika personen kan lyckas erövra ens hjärta: hur många par är det inte som kan verka som att de inte passar ihop, men istället har byggt upp ett lyckligt och bestående äktenskap? Och hur många par har det funnits som verkade vara perfekta för varandra men som bara höll en kort tid?

Berättelsen om detta unga par ger oss ytterligare ett bevis på hur kärlek ser bortom, medan folk inte gör annat än att uttrycka ovälkomna och oönskade bedömningar.

via NY Post

Advertisement

Regina Miyares, 28, och hennes man Josh, 24, bor i Boston, Massachusetts. De måste ofta hantera andra människors bedömningar att maken är för snygg jämfört med sin hustru. De två ungdomarna gifte sig 2019 och har sedan dess dokumenterat, på sociala medier, deras äktenskap och deras försök att få barn, men de får ofta oönskade kommentarer från webbanvändare. "Det finns de som skriver 'Wow, jag blir chockad över att ni två är tillsammans, Josh ser så aktiv och vältränad ut'" berättar Gina, som inte tvekar att säga det hon tycker om dem som nedvärderar henne och som säger att hennes äktenskap är lögn. Hon får dock mycket stöd av sina nära och kära, inklusive rektorn på skolan där hon arbetar som har kommenterat med att säga "de vet inte vad villkorslös kärlek är".

Gina och Josh lärde känna varandra när de var kollegor år 2017 och började dejta 2018 efter en kort tid som vänner. Deras kärlek blomstrar och de är lyckligt gifta.

 

Advertisement

Josh är rasande på den ytlighet som webbanvändarna visar. "Det är tråkigt att se folk skriva de här sakerna om min vackra fru" säger han och förklarar att det stör honom att folk kan vräka ur sig omotiverade negativa kommentarer om Reginas utseende. Ingenting verkar dock kunna hindra dem från att älska varandra: det unga paret säger att de älskar varandra väldigt mycket och att de är lyckliga.

Folk borde lära sig att se med mer kärleksfulla ögon på världen runt omkring dem och låta bli att döma andra, håller du med om det?

Advertisement