Han tillbringar en 29 timmar lång flygresa bredvid ett barn som skriker oavbrutet: han avreagerar sig på TikTok

av Titti Carlberg

20 Oktober 2022

Han tillbringar en 29 timmar lång flygresa bredvid ett barn som skriker oavbrutet: han avreagerar sig på TikTok
Advertisement

När man bokar en flygresa finns det många okända faktorer inräknade, en av dem är den tilldelade sittplatsen. Många tycker om att sitta vid fönstret för att kunna beundra utsikten från ovan, för att få ett annat perspektiv på jordklotet, Andra, å andra sidan, föredrar sätet nära gången för att inte irriterade de andra passagerarna ifall att man måste resa sig upp. 

Det främsta okända gäller dock ressällskapet. Förhoppningen är att var nära lugna människor, som inte stör. De huvudsakliga aktiviteterna som äger rum på planet är: sova, läsa eller titta på film. För alla dessa aktiviteter är det viktigt att det är lugnt och tyst bredvid en.

Förmodligen var den här killens mål bara att koppla av. Synd bara att ett barn som satt bakom honom under hela flygresan inte gjorde annat än att gråta och skrika.

via Dailymail

Advertisement
balubrigada/TikTok

balubrigada/TikTok

Henry Beasley, en musiker från bandet Balu Brigada, var på en resa från Nya Zeeland till Berlin, när han hörde ett litet barn som började gråta och aldrig slutade. På grund av detta bestämde han sig för att spela in barnets skrikande och publicera det på TikTok.

I klippet kan man se killen i förgrunden i de olika faserna av flygningen, i var och en av dem kan man höra barnets gråt i bakgrunden. Resan varade i 29 timmar, under vilken skriken aldrig upphörde ens för en sekund, så pass att musikern  röstade och underströk att det var en : "föreställning med 10/10 stjärnor".

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Dessa typer av flygresor varar i många timmar, och att höra ett barn skrika under hela resan är verkligen ett test av inre sinnesfrid. Naturligtvis var det många som kommenterade klippet. Det var dock många som kritiserade författaren till inlägget och menade på att det finns ingen förälder som vill att deras barn ska skrika så länge: "Tror du att vi gillar att höra våra barn gråta och att vi vill att folk runt omkring ska känna sig störda? Det gör vi absolut inte." eller "Det är inte roligt för oss heller, jag blir ledsen när främlingar måste lyssna på mitt barns gråt". Andra förstår dock musikern och betonar att det bör bara vara tillåtet för vuxna människor att resa med flyg, utan barn.

En sådan resa är inte trevlig, men de som är mest ledsna är föräldrarna till barnet, eftersom de vet hur det känns att lyssna på kontinuerligt barnskrik.

Har detta någonsin hänt dig?

Advertisement