Ta en paus: 16 situationer som visar att du är trött och behöver vila

av Titti Carlberg

18 November 2022

Ta en paus: 16 situationer som visar att du är trött och behöver vila
Advertisement

Det kan ofta hända att man känner sig trött, men samtidigt vet man att man har skyldigheter och att det är nödvändigt att fullfölja dem. Ibland händer det dock att man bara måste vila eller sova några extra timmar, men man tvingas att stiga upp och utföra några uppgifter, som att gå till skolan eller arbetet.

Detta kommer utan tvekan dock att påverkas av den underliggande tröttheten, vilket kan leda till att man inte utför sina skyldigheter på bästa möjliga sätt. Nedan följer 16 situationer som visar varför det är nödvändigt att ta en paus.

Advertisement

1. Bränd mat

1. Bränd mat

TreyThaTruth/Reddit

Det händer ofta att man kommer hem väldigt trött från jobbet och då vill man inte göra annat än äta middag och gå till sängs. Men det räcker med bara en liten distraktion så har man förstört middagsmaten: middagen stod för länge i ugnen.

Advertisement

2. Sytillbehör

2. Sytillbehör

Square-Detective/Reddit

Den här personen tänkte sy något men när hon öppnade behållaren med sybehören upptäckte hon att hon hade lagt kakor i den.

3. Brden

3. Brden

Reddit

En utmattande dag, det krävs mycket energi till att gifta sig. Denna nygifta brud har tappat all sin kraft vid slutet på dagen.

4. En dag att glömma

4. En dag att glömma

anarchycheerleader/Reddit

Det var en dag att glömma för den här hunden  som somnade i sin matskål där hans kvällsmat var upplagd.

5. Tvekan

5. Tvekan

gadzooks/Reddit

När du kommer till matsalen och ivrigt väntar på att få ta ett par skivor knaperstekt bacon, men du befinner dig framför något helt annat. Förmodligen var personen som hade satt upp skylten förvirrad.

Advertisement

6. Lås

6. Lås

LeoTheJazzPlayer/Reddit

När man inte känner sig säker eller har glömt att man redan har satt på lås. Förmodligen har man då haft huvudet uppe bland molnen.

7. Bron

7. Bron

MysteriouslySeeing/Reddit

Förmodligen har skylten satts upp för sent eller så har personen som satte upp den inte sett att det inte finns någon bro längre.

Advertisement

8. Kaffe

8. Kaffe

CaptnChristiana/Reddit

Den här personen förberedde kaffe, men istället för kaffebönor la hon i torrfoder för hund, hon var förmodligen trött eller så sov hon fortfarande.

9. Märket

9. Märket

normipoikkeus/Reddit

Den som satte upp det här märket hade nog tankarna någon annanstans.

Advertisement

10. Skor

10. Skor

ramiro120494/Reddit

Dagen började inte på rätt sätt. Han hade pluggat till sent kvällen innan och var fortfarande trött när han satte på sig olika skor.

11. Skylt

11. Skylt

SparedBunion/Reddit

Den som skrev den här skylten har gjort ett litet fel: antingen är cyklisten upp och ned eller så är det ordet "bike" som är upp och ned.

Advertisement

12. Spiderman

12. Spiderman

Beautiful_Fishing569/Reddit

Denna person var inte uppmärksam på det han gjorde, han kanske hade tankarna någon annanstans. Han blandade ihop 2 superhjältar som hör till två olika världar. På bilden står det Superman men den visar Spiderman.

13. Linjer

13. Linjer

ezio8133/Reddit

Denna persons dag var något tröttsam, han klarade inte ens av att gå rakt. Linjerna är alldeles böjda. Han behöver nog en lång vila.

Advertisement

14. Priset

14. Priset

Reddit

Hon satte upp skylten på priset, men märkte inte att hon satt den upp och ned.

15. Valpen

15. Valpen

danyaguacate/Reddit

Den här valpen somnade på skorna som står vid byrån. Kanske lukten från dem var väldigt stark eller så kanske valpen var utmattad.

Advertisement

16. Tandkräm

16. Tandkräm

BryceKitcher/Reddit

När man är förvirrad och sätter tandkräm på rakhyveln.

Vilken av dessa situationer har hänt dig?

Advertisement