17 föremål som vittnar om den enorma kreativiteten hos vissa människor

Titti Carlberg

14 November 2022

17 föremål som vittnar om den enorma kreativiteten hos vissa människor
Advertisement

Det finns många människor som misslyckas med att projicera sin fantasi bortom föremål, om de ser en stol kommer det alltid att vara en stol, med en enda funktion. Kreativa människor sätter å andra sidan inga gränser. Deras ögon ser en sak, men deras sinne börjar genast arbeta och de föreställer sig alla möjliga och extravaganta användningar som kan göras med föremålet i fråga.

Nedan följer 17 exempel på föremål som visar hur vissa människor kan ta ett normalt föremål och omvandla det totalt, ibland även dess funktion.

Advertisement

1. Pizza

1. Pizza

PxN13/Reddit

Ett val som kanske vissa europeiska länder inte accepterar villigt, men denna pizza är toppad med en "hel måltid": efterhand du äter den med början från mitten där förrätten är toppad, till kanten där efterrätten är toppad. Vi är inte så säkra på att Oreo-kakor matchar bra ihop med friterad bläckfisk? Men det handlar inte om smak utan om kreativitet.

2. Fransk Horn

2. Fransk Horn

danruse/Reddit

Ägaren till det här badrummet kanske spelar i ett band, i mässing sektorn. Han hade ett Franskt Horn för mycket och bestämde sig för att använda det som toastol.

Advertisement

3. Bläckfisksnäckor

3. Bläckfisksnäckor

Zew5/Reddit

Det har uppfunnits väldigt speciella bluetooth-öronsnäckor, det ser precis ut som en bläckfisk har krupit in i örat.

4. Katt

4. Katt

novasanity/Reddit

Ägaren till denna katt gav honom ett bad. Medan han torkade den, när han såg på den blöta pälsen ta den form han önskade, valde han att förvandla katten till en dinosaurie.

5. Jeans

5. Jeans

Colar/imgur

Den här personen hade en massa slitna jeans som han inte använde, men inte ville slänga så han fick idén att täcka soffan med dem.

Advertisement

6. Öronproppar

6. Öronproppar

desertmamba/Reddit

Man vet aldrig bär det är dags för en tupplur, och framförallt så vet man inte om det är mycket liv och rörelse på platsen man vill sova på. Av den anledningen fick han idén att alltid bära öronproppar med sig.

7. Kök

7. Kök

tmc2996/Reddit

Ett väldigt intressant kök, det är garanterad utrymmesbesparande. Allt det nödvändiga finns: spisplattor, handfat och kylskåp.

Advertisement

8. Flätor

8. Flätor

oireisen/Reddit

Hundägaren hade överdrivet mycket tid över så hon fick idén att fläta sin hunds långa päls.

9. Buss

9. Buss

feiyuec2/Reddit

Dörren hade gått sönder på bussen så busschauffören ersatte den med en som han hade hemma. Det ser precis ut som ytterdörren.

Advertisement

10. Teservice

10. Teservice

SirChancelot_0001/Reddit

Den som designade denna ville nog att det skulle skapas lite förvirring bland matgästerna. Det är en hamburgerformad tekanna. Ska den som vill ha te be om te eller om hamburgare?

11. Tofflor

11. Tofflor

koalabearski2/Reddit

Dessa tofflor skyddor mot allt, både mot kyla och föremål på golvet. Kanterna på möblerna är varnade.

12. Stol eller bord?

12. Stol eller bord?

absentlyBlow/Reddit

Det finns inget riktigt svar på den frågan. Om man tittar noga så ser man att det är båda föremålen. En stol som bär en bordskiva av glas.

13. Säng-fordon

13. Säng-fordon

Reddit

En person som är passionerad av bilar vill inte skiljas från sin bil ens när han ska sova. Därför har han skapat en säng i bagageutrymmet på denna Cheva.

14. Gitarr

14. Gitarr

ImpressiveEvening374/Reddit

En väldigt extravagant gitarr. Det måste vara jättekul att spela på den, den ser ut att vara designad på en mytologisk figurs fot.

15. Naglar

15. Naglar

catsncupcakes/Reddit

Hon var tvungen att måla om naglarna men hon var trött på att ha alla i samma färg. Av denna anledning bestämde hon sig för att skapa nya dekorationer av ett buffébord sedd från ovan: från pasta till efterrätt och att inte förglömma grönsaker.

16. Hunden i stövlarna

16. Hunden i stövlarna

Firekeepr/Reddit

Detta är ett riktigt konstverk. Konstnären samlade ihop gamla stövlar och skapade en staty som ser precis ut som en liten hund.

17. Mater

17. Mater

Crusset/Reddit

Han gillade inte golfbilen som var anonymt vit. Av den anledningen bestämde han sig för att förvandla och göra den unik. Han målade den och gav den utseendet från en av huvudkaraktärerna i filmen "Cars": Mater.

Har du någonsin tagit ett vanligt föremål och förvandlat det utan betänkligheter? I så fall vad?

Advertisement