Pojkvännen är otrogen, hon kastar ut hans tv och PlayStation från tredje våningen: en granne filmar hela händelsen

av Titti Carlberg

19 Oktober 2022

Pojkvännen är otrogen, hon kastar ut hans tv och PlayStation från tredje våningen: en granne filmar hela händelsen
Advertisement

Att avslöja ett svek är en upplevelse som ingen någonsin vill uppleva, eftersom förtroendet för sin partner skulle äventyras permanent. Ingen kan förutsäga vad reaktionen kan bli inför en sådan upptäckt: det finns de som skulle gå sin väg i tysthet och de som istället skulle tänka ut ett sätt att hämnas på.

För många killar och män är deras dyrbaraste ägodel utan tvekan deras PlayStation: av denna anledning bestämde sig en kvinna, efter att hon hade upptäckt att hennes partner var otrogen mot henne, att ta ut det på hans favoritleksak. 

via The Sun

Advertisement
@noraisnotavailable/TikTok

@noraisnotavailable/TikTok

Händelsen utspelade sig i Atlanta och den publicerades på TikTok. Filmen spelades in av en kvinna med namnet Nora Fitzgerald, granne till den bedragna tjejen som är anonym, när hon insåg att den senare hade för avsikt att kasta ut föremål från balkongen. Det tog inte lång tid för Nora att förstå vad som låg bakom handlingen som dikterades av ilska: den unga tjejen hade precis fått reda på att hennes kille hade varit otrogen så därför bestämde hon sig för att hämnas. Hämnden bestod i att hon, från balkongen på tredje våningen, kastade ut hans dyra tv tillsammans med hans älskade PlayStation 5.

Föremålen föll mot marken utan hopp om att de skulle förbli intakta. I klippet, som blivit en stor succé med många visningar, visas inte den bedragna tjejen, utan en man som tittar ut från balkongfönstret med en mycket förvånad blick.

Advertisement
@noraisnotavailable/TikTok

@noraisnotavailable/TikTok

Några timmar senare lade Nora upp ytterligare en video där man får se närmare på de sönderslagna föremålen där de ligger på asfalten: förutom tv:n och PlayStation låg det kuddar, lampor, speglar och kläder. "Jag hoppas verkligen att han fick vad han förtjänade" kommenterade Fitzgerald.

Webbanvändarna sparade inte på roade kommentarer. Någon skrev: "Det är nog bara lite vårstädning", "hon hjälper honom bara med att flytta, utan krångel att bära dem ner för alla trappor!" och "Jag ser bara en mogen kvinna som hjälper honom att packa". Andra höll dock inte med kvinnans reaktion, de tror att hon nog kommer att få möta konsekvenser av denna reaktion som ger henne ytterligare problem.

Vad tror du, övereagerade hon?

Advertisement