Pojkvännens dotter är alldeles för oförskämd: hon bestämmer sig för att lämna honom

av Titti Carlberg

28 Februari 2023

Pojkvännens dotter är alldeles för oförskämd: hon bestämmer sig för att lämna honom
Advertisement

Foton och videor är verktyg för att kristallisera ett speciellt ögonblick. Det kan ju hända att man inte minns allt. Av denna anledning kan fotografier hjälpa sinnet att återuppleva det förflutna, och göra så man inte glömmer det. De kan även få en att minnas vänner som man inte har träffat på länge. För vissa personer kan fotografier ha ett ovärderligt sentimentalt värde, så mycket att de blir arga om någon förstör dem, eller ännu värre, river dem i bitar.

Det var vad som hände denna kvinna, som bestämde sig för att berätta sin historia på Reddit och fråga webbanvändarna om hon gjorde fel genom att bete sig på det sättet.

via PoloPurr/Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Kvinnan är en ensamstående mamma med en son på 11 år, kvinnan har i över ett år varit tillsammans med en man, pappa till en 9-årig flicka. De hade dejtat en tid utan att känna varandras familjer, och efter ett års förhållande tyckte de att det var dags att träffa repektives barn.

"Jag - berättar kvinnan - hade tur eftersom min son är väldigt artig, han ber alltid om lov innan han gör något. Min pojkväns dotter har däremot alltid varit väldigt fräck, hon klottrade på väggarna i mitt hem och slet till och med sönder madrassen i sängen. En gång slog hon hål i en vägg men sa att det inte var hon som hade gjort det. Jag stod ut länge med hennes beteende, men nu har jag nått en punkt då jag inte orkar mer".

Kvinnan lyckades tolerera flickans attityd under en lång tid. En morgon var flickan hemma hos kvinnan, som plötsligt blev tvungen att åka till kontoret på grund av en oväntad händelse. Hon var borta i en dryg timme, men den timmen var tillräcklig för flickan att hitta kvinnans alla fotografier och klippa sönder dem.

"När jag kom hem fann jag henne sittandes vid köksbordet med alla mina fotoalbum öppna, hon satt och klippte sönder alla mina fotografier. Jag blev naturligtvis rasande och gick till hennes pappa för att säga att jag lämnar honom".

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De flesta reddit-användare tycker att kvinnan gjorde rätt, för "vid 9-år ska en flicka kunna uppföra sig och pappan måste kunna kontrollera henne".

Fotografierna hade ett stort sentimentalt värde, framför allt för att de porträtterade släktingar och vänner som hon inte hade träffat på länge. Det var detta som fick kvinnan att fatta sitt beslut, men var det rätt val eller dikterades det av ilska? Vad tror du?

Advertisement