"Min mamma ville att jag skulle få uppleva en kärlekshistoria på semestern så hon betalade en kille för att prata med mig"

Titti Carlberg

21 Augusti 2022

Advertisement

Att se sina barn lyckliga är drömmen för varje förälder, de skulle kunna göra vad som helst för att förverkliga sina önskningar, till och med skämma ut sina barn: när de försöker hjälpa dem att nå ett mål är risken faktiskt att de överdriver och får det motsatta resultatet.

Ett exempel?

Det får du från den unga Lillie, som på sin TikTok-profil har berättat det bisarra avsnittet som hon upplevde på semestern: hennes mamma ville så gärna att dottern skulle få uppleva en kärlekshistoria under semesterresan att hon hjälpte ödet lite grann...

via MVS Noticias

Advertisement

tpwkelll/TikTok

I ett klipp som snabbt blev viralt berättar tjejen vad som hände, och förklarade sin mammas insisterande önskan att dottern skulle få uppleva en kärlekshistoria under semestern. "Under hela semestern tjatade min mamma på mig om att jag måste lära känna folk, prata med dem och hitta kärleken." Hon kanske önskade att hennes dotter skulle få uppleva en spännande erfarenhet, som hon skulle förvara bland sina bästa minnen och berätta för sina vänner när hon väl var tillbaka i skolan, så det var därför mamman bestämde sig för att ingripa personligen.

"Jag satt vid ett bord med en vän till mig" fortsatte Lillie, "när jag plötsligt såg en kille prata med min mamma och jag tänkte något i stil med: 'Detta bådar inte gott', jag satt kvar och efter en liten stund såg jag honom komma gåendes mot vårt bord." Den unge killen närmade sig för att stifta bekantskap och bekräftade omedelbart hennes misstankar"Han satte sig ner och sa till mig: 'Din mamma bad mig gå och prata med dig. Jag skakade på huvudet och svarade: 'Du behöver inte prata med mig, gå tillbaka och gör det du gjorde innan hon störde dig. Ignorera henne.'."

tpwkelll/TikTok

Vid det laget erkände han: "Hon betalade mig 10 pund för att göra det.". Lillie greps oundvikligen av förlägenhet och ville bara att killen skulle gå därifrån, tills hon upptäckte att han var en av medlemmarna i ett rockband, och den aspekten fångade hela hennes uppmärksamhet. "Han stannade och det slutade med att vi pratade, han berättade om rockbandet och visade mig några videor, vilka jag tyckte var bra, han spelar gitarr och är verkligen bra på det!".

I det ögonblicket dök Lillies mamma upp för att påpeka att hennes dotter var en utmärkt sångerska. Killen frågade henne då vilka artister som inspirerade henne och hon svarade: "Taylor Swift, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan...". Men att hon gillade särskilt mycket låten Watermelon Sugar och hon blev väldigt förvånad när han svarade att han hade varit med på inspelningen av denna stora musikaliska framgång. "Jag var i studion när Harry Styles spelade in Watermelon Sugar.".

Ett sammanträffande som gjorde Lillie överraskad. Moderns inblandning, allt som allt och bortom den rimliga pinsamheten hade inte varit en dålig idé med tanke på resultatet.

Hur hade du reagerat i hennes ställe?

Advertisement