Svägerskan har sönder hängmattan för att hon väger för mycket: kvinnan blir rasande - Curioctopus.se
x
Svägerskan har sönder hängmattan…
Det har upptäckts sötvattenakvifer under Atlanten: det kan bli Planetens räddning Världens äldsta hund heter Pebbels och är 22 år gammal: hon visas i Guiness rekordbok

Svägerskan har sönder hängmattan för att hon väger för mycket: kvinnan blir rasande

22 Juni 2022 • Av Titti Carlberg
6.079
Advertisement

Familjerelationer, vilket vi alla vet, är inte lätta. Perfekta familjer, som dem vi ser i reklamfilmer finns inte, eller är i vilket fall som helst, är de väldigt sällsynta. Karaktärsskillnaderna sätter i själva verket en belastning på familjebanden, särskilt när det gäller förvärvade relationer, som i fallet med svågrar, svärföräldrar och så vidare.

Historien vi ska berätta har som huvudperson en 35-årig kvinna som delade en händelse som involverade hela hennes familj. Kvinnan förklarar på Reddit att hon fick en dyr hängmatta i present av sin son, och som hennes svägerska bestämde sig för att prova, oavsett kvinnans varning, hon hade sönder den, på grund av sin vikt. Händelsen orsakade många problem för kvinnan som av sin man och svägerska anklagades för "Body Shaming".

Låt oss se vad som hände.

via: Reddit

"Jag är 35 år och mamma till tre barn varav den äldsta är 16, på min födelsedag gav han mig en dyr hängmatta som jag hade önskat mig länge":  börjar kvinnan berätta i ett långt inlägg på Reddit.

Mamman förklarar att hon tycker att det är en slösaktig present som kostade hennes son en hel del besparingar. Men trots det blev hon väldigt glad, framförallt för att det inte är en direkt vanlig present på födelsedagen och inte heller som julklapp.

"Min svägerska kommer hem till oss minst en gång i veckan för att hälsa påfortsätter hon berättelsen - och så fort hon fick syn på hängmattan gick hon snabbt fram till den!".

När kvinnan såg vad svägerskan var på väg att göra bad hon henne att inte sätta sig på den: "finns det en gräns för vikt?" frågade svägerskan.

"Jag sa till henne att max 110 kilo var tillåtet, det var så det stod på förpackningen. Till en början sa hon inget, sedan kommenterade hon att det var orättvist att personer som hon inte kunde prova den".

"Jag gick därifrån och efter mindre än 5 minuter hörde jag ett högt brak komma från trädgården": kvinnan berättar att hon såg sin svägerska liggandes på marken med resterna av hängmattan under henne. Svägerskan som skämdes jättemycket bad om ursäkt och sa att hon måste lära sig att lyssna på vad andra säger till henne, men berättelsens huvudperson tog det inte med lättsamhet. "Jag sa ju till dig att den inte skulle hålla och jag bad dig att inte sätta dig på den!" skrek hon till svägerskan, som till svar anklagade kvinnan för Body Shaming.

"Hon bad inte om ursäkt, hon erbjöd sig inte att köpa en ny åt mig, men hon hade modet att få mig att känna mig som en elak person och fick över min man på sin sida!".

Kvinnan undrar nu om hon verkligen betedde sig illa mot svägerskan eller om det var svägerskan som gjorde fel genom att inte lyssna på hennes varning. Vad tycker du?

Tags: WtfFamiljBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack