En passagerare på ett flygplan kliver över folk för att nå sin plats: resenärerna blir förbannade (+VIDEO) - Curioctopus.se
x
En passagerare på ett flygplan kliver…
En fläkt av nostalgi: 15 fotografier som tar dig tillbaka till nittiotalet Sonen blir avstängd från skolan och mamman ger honom som straff att klippa grannarnas gräsmattor gratis (+VIDEO)

En passagerare på ett flygplan kliver över folk för att nå sin plats: resenärerna blir förbannade (+VIDEO)

21 Juni 2022 • Av Titti Carlberg
3.040
Advertisement

Att göra resan med ett flygplan kan vara en obehaglig upplevelse om våra resesällskap inte respekterar reglerna för en god samexistens. Vissa passagerare upptar en annan plats än den som de har tilldelats, andra reser sig kontinuerligt och tvingar sina grannar att ofta flytta på sig och ytterligare andra antar beteenden som gränsar till det normala.

Detta är fallet som har dokumenterats av Brandon, som i sin profil på Twitter publicerade en video som visar en kvinna som klättrar över passagerarna på ett flygplan för att nå sin plats bredvid fönstret. Videon har öppnat upp för en het debatt om beteendeuppförande på resor.

Men låt oss se bättre vad som hände.


Brandon, en amerikansk ingenjör, bevittnade under en flygresa en utan tvekan unik scen när en kvinna klättrade över andra passagerare för att nå sin fönsterplats.

Mannen som blev chockad över det han såg dokumenterade allt på en video som han publicerade på sin Twitterprofil. Brandon förklarade i tweeten att kvinnan, under hela resan, blivit tvungen att resa sig flera gånger vilket tvingade hennes grannar att göra likadant. Hon hade förmodligen tröttnat på att be dem på nytt om att resa sig så hon bestämde sig för att kliva över dem

Enligt de andra passagerarna var det en praxis som kvinnan upprepade flera gånger under resan.

"Den mest kriminella aktivitet som jag någonsin har sett på ett plan. Denna kvinna klev över sina passagerare flera gånger under en resa på 7 timmar": skrev Brandon på Twitter.

I videon på bara 19 sekunder står kvinnan på en annan passagerares armstöd, klamrar sig fast vid nackstödet och passerar över huvudet på tre passagerare och når sin fönsterplats. 

Kommentarer från andra personer lät inte vänta på sig. Vissa förstenade av videon höll med Brandon.

Trots detta fokuserade sig andra personer på andra aspekter av klippet, som: "är det ingen som ser hennes smutsiga strumpor eller det faktum att hon flyger klädd i pyjamas?"

Någon kommenterade dock mannens reaktion: "om detta är det 'mest' kriminella du har sett på ett flygplan, har du uppenbarligen inte flygit mycket".

Vilken är den konstigaste scen som du har sett under en flygresa?

Tags: WtfMärkligtOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack