x
"Min svärmor avslöjade min dotters…
En ung influencer kritiseras för att ha valt att inte skaffa några barn: Enorma marina varelser ses för första gången: forskare står

"Min svärmor avslöjade min dotters namn utan min tillåtelse, men jag hade gett henne fel namn"

02 Augusti 2022 • Av Titti Carlberg
21.619
Advertisement

Att ha mor- och farföräldrar närvarande i barnbarnens liv är underbart, att veta att man kan lita på dem, på deras stöd och se hur de villkorslöst älskar barnbarnen. Detta innebär inte bara att föräldrarna till barnen kan få hjälp med att ta hand om de små utan också att alltid ha pålitliga personer i närheten. Men det kan dock hända att det finns mor- och farföräldrar som är alltför påträngande.

Det var vad som hände paret som är huvudpersoner i denna berättelse på Reddit. Paret har nämligen bråkat med mannens mamma redan innan barnet föddes, och anledningen till grälet var brist på respekt.

Låt oss se varför.

via: Reddit

"Jag och min sambo väntar en flicka som kommer att födas nästa månad - så börjar kvinnans berättelse på Reddit - vi är verkligen exalterade eftersom detta är vårt första barn och vi försöker förbereda oss inför att bli föräldrar"

Den 23-åriga kvinnan säger att hela familjen är entusiastiska över barnets ankomst, även mamman till hennes partner. Svärmodern har dock ännu inte accepterat kvinnans närvaro i sin familj, men är trots det riktigt exalterad över att få ett barnbarn.

"Hon har förolämpat mig mycket, min partner har försökt förklara det för henne, men hon har inte bett mig om ursäkt".

"Hon är dessutom en av de kvinnor som publicerar varje liten detalj i sitt liv på Facebook". förklarar hon.

"Nyligen bestämde jag och min partner det perfekta namnet för vår lilla flicka. För några dagar sedan under ett telefonsamtal berättade min parner av misstag för min svärmor att vi har valt ett namn". Sedan dess har kvinnan ständigt bett dem att avslöja namnet, men paret är motvilliga just för att de är medvetna om att hon skulle publicera det på Facebook. "Hon sa till min partner att han behandlar henne illa som mamma och farmor och fösökte ge honom skuldkänslor". Så kvinnan, för att lugna sin svärmor sa till henne ett felaktigt namn som hon kom på i ögonblicket, säker på att svärmodern skulle publicera det.

"Jag kan inte fatta att jag ska bli farmor till lilla Charlotte. Jag är så stolt över min son!", stod det i hennes inlägg. Paret blev rasande och ringde henne, men hon motiverade sig med att säga att hon bara var för lycklig gör att inte publicera det, och hon sa dessutom att det var elakt av svärdottern att säga ett påhittat namn till henne.

Och vad tycker du?

 

Tags: WtfFamiljBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack