x
En man tar en tupplur tillsammans med…
Avskedad efter bara två dagars arbete tar hon hämnd genom att avboka 211 SPA-bokningar Farfadern skapar sin virtuella klon med hjälp av experter:

En man tar en tupplur tillsammans med tre geparder: denna överraskande video går runt på nätet

17 Juni 2022 • Av Titti Carlberg
434
Advertisement

Finns det något mer avkopplande än en god tupplur? Det finns tillfällen då vi verkligen behöver koppla av och stanna upp ett ögonblick, kanske på grund av för mycket trötthet eller för att vi alltid är sömniga.

Det finns de som tillbringar några minuter med att sova i soffan, i sin favoritfåtölj och så finns det de som lägger sig i sängen. Men visst är det få som, när de bestämmer sig för att ta en tupplur, skulle kunna tänka sig att göra det liggandes bredvid stora...geparder.

Ja, du läste rätt, youtubern vi ska berätta om delade en video som visar just det. Som om ingenting lägger sig mannen ner bredvid tre av dessa enorma kattdjur och somnar lugnt medan han kramar om dem.

Otroligt? Inte för honom: låt oss se lite närmare på det.


Låt oss erkänna det: det händer inte varje dag att bevittna en sådan scen. Internet och sociala medier har dock vant oss vid alla möjliga scener, och på videon som delades på Youtube av Dolph C. Volker är redo att förvåna oss. Det är ingen slump att klippet snabbt tog sig runt på nätet, fångade många människors uppmärksamhet och lockade deras nyfikenhet. 

Sanning att säga: geparder är väldigt skickliga rovdjur. Med sina tassar kan de nå otroliga hastigheter, till den grad att de anses höra till de snabbaste landdjuren på planeten. Men trots vad man kan tro anses de inte vara särskilt farliga för oss människor. Deras temperament är generellt fogligt och det är inte ovanligt att de låter oss närma sig dem och till och med beröras.

Mannen, som är huvudperson i videon i fråga, är helt medveten om detta och istället för att betrakta de tre geparderna som snabba rovdjur, bestämde han sig för att behandla dem som om de vore katter i storlek "extralarge". Trots försäkran om dessa djurs milda natur är det verkligen inte så bra att interagera med dem som Dolph C. Volker gör, huvudpersonen i ett riktigt "pyjamasparty" med stora kattdjur!

Advertisement

Med ett iskallt och överraskande lugn myser mannen intill geparderna och somnar, i vad som ser ut att vara en idyllisk situation.

"Föredrar geparder hård, kall betong eller varma filtar, kuddar och en kompis?" är titeln på filmen som han publicerade på Youtube, och den frasen säger faktiskt allt.

Vid åsynen av en sådan uppvisning blev webbanvändarna ganska imponerade. Även om det fanns många som insisterade på den lugna karaktären hos dessa stora kattdjur, har många andra inte blivit lugnade av deras antaganden. "Ofarliga? Verkligen? Jag blir till och med rädd bara av att titta på videon", lyder en av kommentarerna. "Det faktum att de ser fogliga ut är inte tillräckligt betryggande", skriver en annan person.

Det råder ingen tvekan om att den här mannen gjorde något speciellt.

Vad tycker du om detta? Skulle du ta en tupplur tillsammans med geparder?

Du kan se den otroliga videon här.

Tags: DjurMärkligtOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack