"Jag har alltid älskat dig" ett bröllopsvittne ger bruden en kärleksförklaring på hennes bröllopsdag

av sofia

01 April 2022

"Jag har alltid älskat dig" ett bröllopsvittne ger bruden en kärleksförklaring på hennes bröllopsdag
Advertisement

Många historier bevisar det: det är inte så självklart att ett bröllop alltid är ett positivt och lugnt evenemang Naturligtvis borde det vara det, men bröllop förvandlas ofta till ögonblick då de mest otänkbara sakerna händer, både inom familjen och i bekantskapskretsen.

Skulle du någonsin ha gissat att en av makarna på den dagen då kärleken mellan två personer firas skulle kunna upptäcka att hon eller han egentligen inte är så kär i sin make, utan i någon annan? Vänta med att svara "nej", för historien vi ska berätta idag beskriver just en sådan situation. Hur absurt det än kan verka så "stal" vittnet mannens brud, på ett bröllop som nästan verkar taget ur en roman, men som är en sann historia. Låt oss kika närmare på vad som hände.

via Daily Mail

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Även om det nyligen hade börjat slutade äktenskapet mellan Desiree White och hennes man inte särskilt bra. Den 32-åriga kvinnan hade inför bröllopet valt en mycket speciell person som bröllopsvittne, sin bästa vän Bryant. Mannen hade dock, enligt vad som hände sedan, väldigt starka känslor för Desiree. Något som kom fram på bröllopsdagen.

När Bryant såg henne klädd i bröllopsklänning innan ceremonin började kunde han inte hålla tillbaka sina beundrande blickar och en extatisk kommentar: "du är så vacker". Desiree berättar att mannen aldrig hade haft en sådan reaktion framför henne tidigare. Men detta är inte allt.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

När det var dags att skåla och Bryant skulle hålla tal, lämnade han inget utrymme för tvivel. "Jag minns första gången jag såg Desiree - sa han - jag älskade henne från första stund, jag blev kär i henne. Jag tyckte att hon var den vackraste människa jag någonsin sett i mitt liv. Sedan fick jag reda på att hon redan hade en pojkvän - fortsatte han och syftade på 32-åringens man - och jag blev vän med honom också. Jag älskar er båda, grattis ".

Det behöver knappast sägas att Bryants ord gjorde alla mållösa till en början. Kanske hade han druckit några glas för mycket, men ingen verkade särskilt orolig tills den unge mannen dansade med Desiree och viskade: "Varför gav du mig aldrig en chans? Jag skulle ha tagit hand om dig", han gick rakt på sak, men skämtade bort det strax därefter, när bruden bad honom om en förklaring.

Phil Hawksworth/Wikimedia - Not the actual photo

Phil Hawksworth/Wikimedia - Not the actual photo

Förvirrad försökte Desiree att inte tänka för mycket på hela händelsen. Men när saker och ting började gå snett mellan henne och hennes man, blev Bryants närvaro avgörande. "Äktenskapet med min man gick inte bra, vi gjorde slut - sa hon - och jag kände mig verkligen ensam och ledsen. Bryant fanns alltid där för mig: han bjöd ut mig, han tröstade mig och ägnade sin tid åt mig. Sedan en dag kysstes vi plötsligt”.

Från det ögonblicket blev de två bästa vännerna ett kärlekspar, vilket ledde till bröllop och födelsen av ett barn. Kort sagt: Bryants bekännelse på deras bröllopsdag förändrade verkligen allt, och ingen skulle någonsin ha kunnat förväntat sig att saker och ting skulle sluta så för dem. Otroligt, eller hur?

Advertisement