Han friar med en plastring, hon blir rasande: "du är överdriven och barnslig" - Curioctopus.se
x
Han friar med en plastring, hon blir…
Hon blir miljonär vid 17 års ålder men säger att pengarna har förstört hennes liv 15 bilder av föremål och djur så stora att de får oss att känna oss små och förvirrade

Han friar med en plastring, hon blir rasande: "du är överdriven och barnslig"

25 September 2021 • Av Titti Carlberg
233
Advertisement

För många par är det ödesdigra frieriet en minst sagt minnesvärd stund. Vi pratar om det klassiska ögonblicket som är värt att minnas och berätta om i framtiden, kanske efter många års äktenskap tillsammans med barn och barnbarn. Det är i just det ögonblicket som är full av romantik och starka känslor som vi faktiskt börjar "bli seriösa", och det är sällan vi glömmer detaljerna från platsen, orden och gesterna från den som ställer den kända frågan. På gott och, som i fallet med frieriet, vi ska berätta om, på ont! 

Nu har visserligen killen som är huvudperson i storyn redan fått mycket kritik efter att ha berättat om detaljerna i sitt frieri på Reddit. Ett ögonblick som tyvärr för hans flickvän inte blev som hon hade väntat sig på grund av en enkel men grundläggande detalj: ringen.

Även om situationen var ganska goliardisk och skämtsam, så kanske 35-åringen i fråga borde ha funderat lite längre på vad han skulle göra. Efter en utekväll med vänner, och efter att ha vunnit en ring av plast utan något värde vid karusellerna, återvände han hem lite lätt rund under fötterna och fick den "lysande" idén.

"Jag frågade mina kompisar - berättade han - om de tyckte att det skulle vara en bra idé att fria till min tjej med den här ringen. De skrattade och sa ja. Så när jag kom hem strax efter midnatt, väckte jag henne direkt och sa åt henne att kliva upp".

Föreställ er den synen: den stackars blivande bruden måste ha trott att det hade hänt något allvarligt eller åtminsone något brådskande. "Hon var orolig och frågade vad det var som hade hänt - fortsätter Redditanvändaren som vill vara anonym - jag sa åt henne att sätta sig på sängkanten,  jag knäböjde och tog fram ringen, och frågade om hon ville gifta sig med mig".

Det är inte förvånande om tjejen, inför denna syn, och efter att tidigare ha uttryckt en önskan att gifta sig, reagerade dåligt på ett sådant "frieri". "Det gick inte som jag hade väntat mig - erkände den unga mannen - hon blev rasande, kastade en kudde på mig och sprang gråtande in i badrummet".

Flickvännen gillade inte alls hans beteende och påminde pojkvännen om att äktenskapet, för henne, var en väldigt allvarlig sak. Diskussionen pågick länge, tills bland annat 35-åringen anklagade flickvännen för att vara "överdriven" och "barnslig". Trots de många efterföljande ursäkterna kände mannen behovet av att dela händelsen på Reddit, där han frågade användarna om han verkligen hade gjort fel i att fria på skämt.

 

Advertisement

Som det ofta händer i sådana här fall, personerna delades mellan roade reaktioner och kritik över vad de hade läst. "Du får nog hoppas på att hon inte lämnar dig innan du har friat på riktigt" skriver en användare, "du har drivit med hennes känslor", kommenterade en annan. "Tycker du verkligen att det är hon som är den barnsliga av er?" frågar en annan sarkastiskt.

Kort sagt: något som kunde ha undvikits eller ett skämt taget alldeles för allvarligt?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack