Han lägger mortadella på hennes smörgåsar och hon flyr: killen blir lämnad för att han är "fattig"

av Titti Carlberg

23 Januari 2022

Han lägger mortadella på hennes smörgåsar och hon flyr: killen blir lämnad för att han är "fattig"
Advertisement

I basen av varje relation bör det finnas kärlek, respekt och ömsesidig aktning, men det är inte alltid det är så: det kan hända att du träffar fel person, som inte uppskattar den du är och som har helt andra värderingar än dig. Det finns faktiskt människor som söker substans i ett förhållande och det finns de som går efter utseende, men det är inte alltid så lätt att förstå direkt och ibland kan man få en bitter överraskning.

Som det som hände en kille i Argentina, som lämnades av sin flickvän efter att han hade förberett en middag med kolsyrat vatten och smörgåsar med mortadella.

via American Post

Advertisement
Pixabay

Pixabay

De två träffades på julafton, på ett discotek, de började dansa med varandra och det tändes en gnista mellan dem. Från det ögonblicket började de dejta regelbundet och när förhållandet blev mer stabilt, gav den unge mannen ett förslag till henne: eftersom saker och ting började bli allvarliga mellan dem, tyckte han att det var dags att träffa hennes föräldrar

Flickan accepterade, och för att fira det speciella tillfället bjöd han hem henne på middag, synd bara att, när hon såg det han hade förberett till middag, lämnade hon honom direkt: på bordet hade han dukat fram två smörgåsar med mortadella och två flaskor kolsyrat vatten, hon tittade på det med en äcklad uppsyn, talade om för honom att det var slut mellan dem och gick därifrån.

Ett hårt slag för den unge mannen som spenderade sin blygsamma lön åt att studera och som trots att han inte hade råd med en femstjärning restaurangmiddag hade organiserat kvällen med omsorg och kärlek in i minsta detalj, om än enkelt.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Tack vare den händelsen bestämde han sig för att avreagera sig på sociala medier: "Jag skulle vilja att ni som läser det här inlägget lär er, att när ni lär känna en ny person, som ni får varmare känslor för, prata med varandra direkt, berätta om ert liv och dölj framförallt inte er ekonomiska ställning om ni inte har det så gott ställt, för jag vill inte att det som hände mig ska hända någon annan: jag blev lämnad för att jag är fattig", skrev han ångerfullt och tillade: "Om jag hade berättat för henne att jag var en enkel gräsklippare, hade hon kanske inte börjat dejta mig och jag hade inte blivit kär i henne. Hon kanske läser det här inlägget, så det är därför jag inte skriver våra namn.".

Inlägget spreds snabbt på webben och många lämnade kommentarer till hans fördel och fördömde tjejens attityd som tydligen bara var intresserad av pengar. 

Det var säkert en upplevelse som präglade den här unge killen men som också lärde honom något viktigt för framtiden.

Vad tycker du om den här tjejens beteende?

Advertisement