Hon upptäcker sin man ihop med hans älskarinna: förstör huset och Maseratin, skador på 300.000€ - Curioctopus.se
x
Hon upptäcker sin man ihop med hans…
Detta Instagram-konto delar några av de mest bisarra och paradoxala bilderna som finna Hittar du fjärilen mellan solrosorna? Testa dig själv på ett roligt visuellt pussel

Hon upptäcker sin man ihop med hans älskarinna: förstör huset och Maseratin, skador på 300.000€

24 September 2021 • Av Titti Carlberg
961
Advertisement

Känner du till de klassiska filmscenerna där den ena av de två partnerna blir plötsligt överraskad av den andra medan partnern är otrogen? Bra: det kan sägas att paret som är huvudpersoner i vår story har upplevt en "instruktionsbok", komplett med en maka som utan förvarning kommer hem tidigare än väntat och upptäcker sanningen om svek.

När otroheten väl fastställts löste sig verkligen inte saken fredligt mellan man och hustru. Tvärtom bestämde sig kvinnan omedelbart hur hon skulle hämnas på sin man. Så, utan att vänta började hon slå sönder alla mannens favoritägodelar som fanns hemma inklusive en lyxbil, i en ilska uppskattad till cirka 300.000 euro. Men låt oss se i detalj vad som hände.

via: Sky Tg 24

Vi är i den italienska staden Biella, i Piemonte. Det är här som paret ifråga hade bestämt sig för att leva och bo ihop, hemmet som hans fru tillfälligt hade lämnat för en affärsresa. Genom att dra nytta av hennes frånvaro och huset helt och hållet för sig själv förlorade mannen ingen tid utan han bjöd in sin älskarinna. Ingenting skulle ha gått fel, om det inte var för hustrun, utan att anmäla det, kom hon hem tidigare än planerat.

Så, när hon klev över husets tröskel, var det inte svårt för henne att förstå vad som föregick. Hon hittade hennes man i sällskap med en annan kvinna i färd med att vara otrogen. Istället för att hitta en utväg ur den hemska situationen, räckte det med en sekund för att raseriet skulle ta över.

Den rasande hustrun började förstöra allt som mannen hade kärt i hemmet. Och när vi skriver "allt" menar vi precis allt. Prydnadssaker, tavlor, möbler, personliga föremål. Ingenting sparades av den förrådda kvinnans hämnd, allvarligt avsedd att orsaka minnesvärda skador. Bland de olika sakerna, var det omöjligt för henne att inte tänka på hans bil, en Maserati värd cirka 200.000 euro, som nu inte längre är lika vacker och flammande som innan.

Advertisement

Kvinnan ventilerade faktiskt sin besvikelse mot bilens kaross, säten, fönster och däck, hon använde allt hon kunde hitta som "vapen" för att skada och förstöra. För att förstå omfattningen av hennes ilska, tänk bara på att mannens älskarinna, enligt vad som rapporterats, tvingades låsa in sig i badrummet för att undkomma hustruns raseri. 

En minst sagt otrolig scen som i slutändan visade sig i all sin förödelse. Den förådda hustrun skulle ha orsakat skador som uppskattats till cirka 300.000 euro, inklusive Maseratin och föremålen i huset. Kvinnan har polisamnälts av sin man och kommer förmodligen att behöva kompensera allt som hon hade sönder under sitt destruktiva raseri.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack