En 40-årig kvinna överöst med kritik på nätet för att hon klär sig alldeles "för ungdomligt" - Curioctopus.se
x
En 40-årig kvinna överöst med kritik…
Han sätter upp ett elektriskt staket för att hålla barnen borta från sin gräsmatta: den här mannen tar emot delade åsikter En mamma inaktiverar sin dotters som är influenser sociala mediekonton :

En 40-årig kvinna överöst med kritik på nätet för att hon klär sig alldeles "för ungdomligt"

20 Juli 2021 • Av Titti Carlberg
233
Advertisement

Finns det kläder som bara får bäras av en viss åldersgrupp? Kan en 60-årig kvinna ha korta kjolar? Kan en ung tjej bära en gammaldags klänning? Kan en äldre man ha på sig en träningsoverall? Även om det är sant att kläder måste vara lämpliga för sammanhanget, är det också sant att alla ska känna sig fria att välja och bära kläder som man känner sig bekväm i. En person som bär tofflor på kontoret får kritik för att hon inte respekterar formaliteten i sammanhanget, men varför måste en 40-årig kvinna kritiseras för att hon har valt att ha på sig en åtsittande klänning?

En 39-årig kvinna från Florida berättar om sina upplevelser: hon har en mycket populär profil på Tiktok och även om hennes följare uppskattar hennes outfitförändringar och med den smidighet som hon går från badrock till en elegant klänning, så anklagar många människor henne för att klä sig som en ung tjej och att hon är ett dåligt exempel. Faktum är att i de publicerade videorna visar hon sina kläder. Det senare har varit orsaken till den hårda kritiken: webbanvändarna anser att hon klär sig "för ungt" för sin ålder.

Kort sagt, kvinnan känner sig lugn, mår bra och ser sig själv som vacker men de som har kommenterat verkar inte bry sig om kvinnans sinnestillstånd. De aklagar henne för att vara gammal och att hon bär olämpliga kläder. Vi ska nu ge dig en smak av några kommentarer.

Advertisement

TikTok-användare Carolyn kommenterade Tiffanys video så här: "Du är vacker, men hur gammal är du? Det ser ut som att du klär dig alldeles för ungdomligt". Svaret kom snabbt från Tiffany: "Jag förväntade mig inte en sådan kommentar från en kvinna, från en man kanske. Behöver du några stilråd?".

Kanske är det bara en fråga om avund? Kvinnan medger att hon ofta är utsatt för kritik från avundsjuka människor, som överöser henne med förolämpningar. Hon skickar sedan ett meddelande: oavsett vad du gör, hur du klär dig eller vad du säger, kommer folk alltid att hitta en anledning att kritisera dig på ett oförskämt sätt. Det viktiga är att du mår bra och tycker om dig själv.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack