En italiensk konstnär skapade ett virkat akvarium så färgglatt och detaljrikt att det nästan ser verkligt ut - Curioctopus.se
x
En italiensk konstnär skapade ett virkat…
15 bilder som illustrerar historiska händelse från ett perspektiv som vi inte är vana vid 20 roliga foton av hundar vars ägare har

En italiensk konstnär skapade ett virkat akvarium så färgglatt och detaljrikt att det nästan ser verkligt ut

28 Maj 2020 • Av Sara Lindbladh
2.391
Advertisement

Vem har sagt att ett akvarium, för att kunna kallas akvarium, måste ha fiskar, alger och andra levande varelser som simmar runt varje dag mellan de fyra glasväggarna? Det finns någon som, tack vare sin konstnärliga talang och otroliga tekniska förmåga, har lyckats skapa ett virkat akvarium! Om er önskan är att få ta hand om djur behöver ni självklart välja ett "riktigt" akvarium, men om ert mål är att inreda hemmet med det, ja då kommer det här unika och superfärgglada föremålet att passa er perfekt. Det otroliga konstnärliga verket skapades av en italiensk konstnär, som har en stor passion för den här virktekniken: Le Creazioni Di Lindadi heter hennes Facebooksida, där ni kan beundra hennes förtjusande verk.

Spostando i vari pezzi ...oggi è così 🤗

Pubblicato da Le Creazioni Di Lindadi su Martedì 28 aprile 2020

Linda Di Martino är 59 år gammal och bor i Abruzzo, hon kallar sig själv för en "enkel hemmafru med en passion för virke" - men hennes passion har tillåtit henne att göra sig ett namn på nätet, framförallt tack vare sociala medier, där hon ofta pubblicerar uppdateringar om sina kreationer. Utöver att ha en onlineshop, delar Linda gärna med sig av stegen för alla som delar hennes passion för Gör Det Själv, vilket ger vem som helst möjligheten att återskapa hennes finaste figurer.

Linda deltar på flera olika marknader och mässor för hobbyhanteverk, där hon säljer sina handgjorda produkter. För en specifik marknad skulle hon skapa små akvarium, och under lång tid avlöste havsfigurerna varandra i hennes huvud. Hemma har hon alltid haft ett akvarium med riktiga fiskar, som hon och hennes man har tagit hand om tillsammans. När hon tragiskt nog förlorade sin man för tidigt, blev hennes akvarium "betydelselöst precis som hennes liv", berättade kvinnan. Till sin man hade hon sagt: "När den sista fisken dör, ska jag göra om akvariet i virke!... och så blev det. När den sista fisken dog på Juldagen, bestämde sig Linda för att tiden var kommen för att skapa något otroligt vackert.

Advertisement

Ett exceptionellt sinne för detaljer...

Följ Linda och hennes kreationer på Facebook!

Advertisement

Il mio acquario all' uncinetto, w.i.p....mancano i pesci!

Pubblicato da Le Creazioni Di Lindadi su Lunedì 3 febbraio 2020
Tags: TrevligaKonstHantverk
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack