Ser du björnen som är gömd bland träden i skogen?

Titti Carlberg

16 Juli 2023

Ser du björnen som är gömd bland träden i skogen?
Advertisement

Gåtor fascinerar många människor, eftersom de representerar en verklig utmaning och för att de kan hjälpa en att förstå sina färdigheter. Det finns många individer som dagligen försöker lösa huvudbry, de ser dem som en utmaning mot sig själva, och så fort de får syn på en frågesport kan de inte göra annat än att testa sig själv och sina färdigheter. De sätter sig framför bilden, studerar den noggrant och slösar ingen tid utan börjar genast tänka på lösningen. 

När det gäller matematiska frågor beväpnar de sig med uppfinningsrikedom för att komma fram till rätt resultat, medan de, när de istället hamnar framför en visuell fråga, granskar hela fotot med skärpt blick och studerar varje detalj, i hopp om att hitta det element som leder dem till lösningen. Om de inte hittar den dolda figuren snabbt, kan de tillbringa timtals med att analysera bilden, tills de hittar inkräktaren.

Så, lyckas du hitta björnen som är gömd bland träden i skogen? Om du lyckas se den inom 10 sekunder, betyder det att du har en oklanderlig syn. Utmana dig själv... 

Advertisement

Hitta björnen i detta foto:

Hitta björnen i detta foto:

Det är lätt hänt att man stöter på vilda djur i skogen. I själva verket är denna test baserad på en möjlig verklighet. Det kan hända att man är på en skogspromenad och då och då lägger märke till olika tassavtryck eller hör ljudet av nedtrampade kvistar, faktum är att det inte är ovanligt att man uppfattar närvaron av en björn.

En av dessa varelser är gömd i dena bild. Det är inte lätt att identifiera den, men inte heller omöjligt. Var bara uppmärksam på vart du tittar.

Advertisement
Pexels

Pexels

Hemligheten är att gå igenom hela bilden minutiöst, titta på den uppifrån och ned, från höger till vänster. Man bör inte missa några detaljer, för det är endast på detta sätt det är möjligt att spåra björnen. Det svåra är dessutom att dess färg smälter in i omgivningen på ett perfekt sätt.

Lyckades du hitta björnen i bilden? Om du inte gjorde det har du lösningen nedan.

Ser du björnen som är gömd bland träden i skogen? - 3

Björnen har gömt sig bakom ett träd till höger. Det krävs en stor uppmärksamhet för att kunna lokalisera den, men om man skärper blicken är det inte så svårt att se var den finns.

Hittade du den?

Advertisement