Ser du den gömda örnen? Endast ett fåtal personer lyckas se den

av Titti Carlberg

07 Juli 2023

Ser du den gömda örnen? Endast ett fåtal personer lyckas se den
Advertisement

Frågesporter fascinerar många människor, de håller dem klistrade vid skärmen, de tillåter dem inte att röra sig. Individerna vill testa sig själva. Faktum är att det finns många personer som brottas med dessa utmaningar varje dag. De ser dem som en utmaning mot sig själva, och framför allt mot tiden. Så snart de stöter på ett huvudbry, är deras omedelbara önskan att finna lösningen så snabbt som möjligt. De analyserar varje detalj, försöker ta reda på var det önskade föremålet ligger dolt. De tittar och relaterar till bilden, och när det kommer till matematiska frågor beväpnar de sig med uppfinningsrikedom för att finna lösningen, men vid visuella tester är hemligheten bara att titta på fotot och inte låta sig distraheras.

Så, ser du örnen som finns gömd i bilden? Om du upptäcker den inom 10 sekunder betyder det att du har en felfri syn. Utmana dig själv...

Advertisement

Var gömmer sig örnen?

Var gömmer sig örnen?

I vissa glimtar är det möjligt att se en örn flyga förbi, himlens härskare. De flyger över bergen och deltar i många stunts. Det är just berg som är bakgrunden till denna visuella test. Gömd i gläntan finns det en örn, vars färger smälter samman med stenens färg, av denna anledning kan endast ett extremt uppmärksamt och tränat öga se den gömda fågeln.

Hemligheten är att flytta blicken över hela bilden, uppifrån och ned, från höger till vänster. Tills detaljerna i lösningen visar sig.

Advertisement
Pexels

Pexels

Det är bilder eller foton som medvetet leker med uppfattningen hos sinnet och synen, som betonar vissa värdelösa detaljer, vilka maskerar objektet som ska hittas.

Hittade du örnen? Om inte så finner du lösningen genom att skrolla ned.

Lösningen

Lösningen

Örnen finns långt ner till höger, gömd i klippväggen. Dess fjäderdräkt är brun med svarta nyanser, vilket gör att den smälter in perfekt. Knepet är helt enkelt att observera hela bilden noga, som om den var uppdelad i linjer, och sakta men säkert finner man inkräktaren.

Lyckades du hitta den?

Advertisement