Hennes son väntar på henne på flygplatsen: mamman kramar en annan pojke i tron att det är hennes son

av Titti Carlberg

16 Februari 2023

Hennes son väntar på henne på flygplatsen: mamman kramar en annan pojke i tron att det är hennes son
Advertisement

Livets omständigheter leder ibland till att vi måste resa bort från nära och kära under längre eller kortare perioder. Det är dock omöjligt för en förälder att glömma sitt barns ansikte, även om det har gått en hel livstid, men ibland kan mycket starka och intensiva känslor förvirra föräldern.

Det var vad som hände mamman som anlände till flygplatsen där hennes son väntade på henne, men i spänningens ögonblick råkade hon krama fel pojke.

via Semana

Advertisement
domingomendozaa/TikTok

domingomendozaa/TikTok

I ett ögonblick av stor glädje och ömhet, lades det till lite underhållning, särskilt från webbanvändarnas sida, när den unga huvudpersonen i denna berättelse delade, på TikTok, mötet mellan honom själv och hans mamma som ägde rum efter att de inte hade setts på fyra år.

Domingo Mendoza, från Venezuela, publicerade en video som fångade scenen som var viktig för honom. Domingo hade åkt till flygplatsen för att överraska sin mamma och bad en förbipasserande spela in återföreningen mellan dem. Han hade dock aldrig förväntat sig det som hände.

När den unga mannen äntligen fick syn på sin mamma uppstod det en spänd situation: framför hans mamma gick det en annan kvinna som öppnade sina armar och gick rakt fram till honom för att krama honom. Domingo försökte då fly undan kramen för att återförena sig med sin mamma, men kvinnan ville inte släppa honom.

Advertisement
domingomendozaa/TikTok

domingomendozaa/TikTok

Mendoza kunde inte göra annat än att besvara kramen och le, samtidigt som han förklarade missförståndet för kvinnan och sa att han inte var hennes son. När kvinnan väl identifierat sitt "barn" gick hon genast fram till det, efter att hon hade bett om ursäkt. Ett möte som överträffade alla förväntningar och oväntade händelser, vilket slutade med en ridå som underhöll på webben.

Domingo fick mycket beröm för hur han hanterade situationen, för den vänlighet han visade kvinnan och de bad honom dessutom att publicera reaktionen hos kvinnans riktiga son. Vissa personer antog att de inte hade setts på väldigt länge, och understryker att allt hände på mindre än en minut!

Hur tror du kvinnans son reagerade när han såg sin mamma krama en annan kille av misstag?

Advertisement