Före och efter: 16 personer som har förvandlats sig på ett otroligt sätt

Titti Carlberg

03 November 2022

Före och efter: 16 personer som har förvandlats sig på ett otroligt sätt
Advertisement

Det är vanligt att utseendet förändras lite när man växer upp. När vi övergår från tonåren till vuxen ålder kan det kanske hända att vi genomgår en metamorfos, så pass att man inte längre är igenkännbar.

Man kan godtyckligt bestämma sig för att ändra vissa element som valet av att byta frisyr eller färga håret, men vissa omvandlingar dikteras uteslutande av tidens gång, och detta kan inte kontrolleras.

Nedan följer 16 bilder på personer som under uppväxten verkligen verkar ha förändrats till en annan person, till den grad att det inte går att känna igen dem.

Advertisement

1. Tonåren

1. Tonåren

Ellislou92/Reddit

Ofta tillåter inte tonåren att man ger sitt bästa av sig själv, men denna tjej har verkligen blommat med tiden. Hon har förändrats radikalt.

2. Gym

2. Gym

Mjz11/Reddit

På 2 år förvandlades han totalt. Inte bara i ansiktet utan man kan se att han har tillbringat mycket tid på gymmet eftersom han har fått mycket muskler.

Advertisement

3. 17-30 år

3. 17-30 år

vitalmorgans/Reddit

Stilen är densamma, men utseendet är ett annat. Hon ser föryngrad ut, man kan knappt tro att det har passerat 13 år.

4. Hår

4. Hår

phi-sequence/Reddit

Hon har inte bara förändrat sitt utseende utan har också åtit håret växa, förr hade hon en kort frisyr. På 8 (14-22) år har hon blivit en helt annan person.

5. Look

5. Look

HarmoniaOxalis/Reddit

Hon har bara förändrat look, men det räckte för att bli en ny person. Hon har tagit av sig glasögonen, lärt sig sminka sig och bytt frisyr.

Advertisement

6. Förändring

6. Förändring

heart-leaf/Reddit

"När jag blundar kan jag se hur jag såg ut som 14-åring". På vänstra bilden är hon 14 år och på den högra 24. Om någon hade sett henne när hon var tonåring och mött henne igen 10 år senare hade han inte känt igen henne.

7. Kvinna

7. Kvinna

GnocchiDoki3/Reddit

På 4 år har hon gått från att vara en flicka till en kvinna. Hon har bytt frisyr, slutat bära glasögon och färgat håret.

Advertisement

8. Leende

8. Leende

eva1993/Reddit

Leendet är fortfarande detsamma, men inte resten. På 10 år från 18 till 28 ansträngde han sig hårt för att gå ner i vikt. Nu är han en helt annan människa, om någon som kände honom tidigare skulle möta honom, så skulle han inte bli igenkänd.

9. 15 mot 30

9. 15 mot 30

lasvegashomo/Reddit

Det är ingen stor skillnad, men vid 30 har han förstått att han inte behöver använda plattången.

Advertisement

10. 16 mot 25

10. 16 mot 25

hghlvldvl/Reddit

"En kompis till mig föreslog att jag skulle dela ett foto på mig när jag var 16 år och ett på mig nu när jag är 25". En ganska stor förändring och inte bara när det gäller färgen på håret.

11. Att känna sig bättre

11. Att känna sig bättre

Jonathanarcherz/Reddit

"Nu mår jag bra". På två år har han ansträngt sig hårt för att förbättra sin fysik. Man kan säga att han har lyckats bra.

12. Välgörenhet

12. Välgörenhet

kostilicious42/Reddit

"Jag lät mitt hår växa under 3 års tid eftersom jag hade hört att man kunde skänka det till en välgörenhetsförening som skapar peruker".  Nu måste jag låta det växa ut på nytt.

13. Et motiverande budskap

13. Et motiverande budskap

virgggo/Reddit

"Jag delar detta foto som ett motiverande budskap. Det är drygt två års tid mellan fotografierna. Jag sitter på samma plats, med en helt ny stil. Nu är jag mycket smalare".

14. Frisyr

14. Frisyr

jasminept2/Reddit

Det första hon gjorde var att byta frisyr, resten kom med tidens gång.

15. Mentalitet

15. Mentalitet

JoeRodge87/Reddit

"Min förändring var inte bara fysisk, utan även mental. Min mentalitet har förändrats, jag har lärt mig vikten av att sätta mål och uppnå dem, men framförallt har jag antagit nya vanor. Dessa attityder har gjort det möjligt för mig att gå vidare i min karriär och i mina relationer".

16. Outfit

16. Outfit

Kissegrisen/Reddit

På bara tre år verkar hon ha gått direkt från att vara ett barn till kvinna. Det kanske är hennes outfit som har förtjänsten. Just denna förvandlig gjorde att hon fick bli omslagsflicka på skolkatalogen.

Genomgick du också en påtaglig förändring när du växte upp?

Advertisement