16 bilder som skulle få vem som än ser dem att förlora tålamodet

av Titti Carlberg

02 Oktober 2022

16 bilder som skulle få vem som än ser dem att förlora tålamodet
Advertisement

Att vara tålmodig är en riktig gåva: att stå ut med vissa människors beteenden utan att ens grimasera och att svara i en lugn och artig ton är en konst.

Att kunna förbli lugn inför vissa situationer är en medfödd gåva, den kan inte odlas över tid. Den grundläggande aspekten är att inte visa sina känslor, utan alltid visa sig lugn, vara oberörd och se till att ingen muskel i ansiktet uttrycker motviljan man känner mot någon.

Vi vill visa dig 16 situationer som skulle göra vem som helst irriterad. Är du redo att dra ett djupt andetag och hålla dig lugn?

Advertisement

1. Dörren

1. Dörren

Beautiful-Card7976/Reddit

I det här fallet ser man felet direkt: någon har tagit fel mått. Dörren är för smal och vi tvivlar på att det är lätt att hålla sig lugn framför den.

Advertisement

2. Behållaren

2. Behållaren

fauxfoxhake/Reddit

På den här behållaren står det att den innehåller 30 överraskningar. Problemet uppstår när endast 28 bitar hittas i den. Det förändrar inte så mycket, men man förlorar tålamodet eftersom man undrar: "hade det inte varit bättre att skriva det rätta antalet?".

3. Parkeringen

3. Parkeringen

PotentialMidnight325/Reddit

Efter att man har snurrat runt i evigheter för att hitta en parkeringsplats, ser du en från långt avstånd där du kan ställa dig, men när du närmar dig upptäcker du att någon har ställt sig på två platser.

4. Gymmet

4. Gymmet

SirSano/Reddit

Du är på gymmet och letar efter hantlar att träna med, utan att hitta dem. Men plötsligt ser du dem alla bredvid en bänk och du kan inte använda dem.

5. Ny bostad

5. Ny bostad

andrewm_99/Reddit

Denna hyresgäst såg sin övervåning rasa i sin nyligen inflyttade bostad.

Advertisement

6. Tårtan

6. Tårtan

Reddit

När man skär en tårta för flera personer försöker man skära den så jämnt som möjligt, och man måste naturligtvis skära geometriska former, annars är det självklart att någon förlorar tålamodet.

 

7. Pizzan

7. Pizzan

hyf5/Reddit

När man beställer en pizza har den förhoppningsvis alla ingredienser som valdes vid beställningen. För du blir ju naturligtvis inte nöjd om du får en produkt som har hälften av ingredienserna utspridda på kartongen.

Advertisement

8. Mjölken

8. Mjölken

ItsFokinRaw/Reddit

Varje gång man ska hälla vätska i kastrullen från ett mått, framförallt mjölk, rinner det mesta ut på sidan och man blir tvungen att omedelbart torka upp det.

9. Jeans

9. Jeans

ohns_throwaway_2702/Reddit

Varje gång man går genom en dörr eller ett trångt utrymme måste man vara väldigt försiktig, för om det finns något utstick riskerar man att det blir en reva på byxorna. Som hände den här killens favoritjeans.

Advertisement

10. Hamburgaren

10. Hamburgaren

Kexbyyy/Reddit

I det här fallet hade någon beställt en hamburgare men den som gjorde den kanske är en avantgardekock som ville skapa en "nedbruten" version.

11. Toapapper

11. Toapapper

Personal-Macaroon-12/Reddit

Precis när du ska använda toapappret tappar du rullen av misstag ner i stället där du absolut inte vill att den ska hamna.

Advertisement

12. Te

12. Te

Reddit

När du vill ha en kopp te men inte lyckas trassla ut påsarna. Det enda sättet är att använda en sax.

13. Såsen

13. Såsen

Pitiful_Succotash393/reddit

När man försöker öppna en behållare med sås och märker att aluminiumet har lossnat gör en verkligen otålig.

Advertisement

14. Fotografiet

14. Fotografiet

Fuzznuts1/Reddit

I hopp om att fotot ska bli perfekt ställer man sig i pose, synd bara att någon satte fingret framför objektivet.

15. Rulle

15. Rulle

Big-Routine222/Reddit

Att slänga den tomma rullen först skulle vara bättre för balansen istället för att lägga den nya rullen ovanpå.

Advertisement

16. Coca-cola

16. Coca-cola

ciaran0500/Reddit

Något som verkligen kan få en att tappa tålamodet är när ringen på Coca-Cola-burken bryts av så att man inte kan öppna den.

Vilken situation har fått dig att förlora tålamodet?

Advertisement