En björn ringer på dörrklockan till ett hus mitt i natten: övervakningskameran spelar in scenen (+VIDEO)

av Titti Carlberg

19 Augusti 2022

En björn ringer på dörrklockan till ett hus mitt i natten: övervakningskameran spelar in scenen (+VIDEO)
Advertisement

När man bor i närheten av en skog är det troligt att det då och då går vilda djur förbi ens hus. Detta är en hypotes som ofta beaktas av invånarna i South Carolina, men vad som inte förväntas är att ett av dessa djur skulle ringa på dörrklockan.

Det var vad som hände Wendy Watson. Mitt i natten, medan hon sov, började hennes dörrklocka ringa, men hon klev inte upp. Kanske var det så att hon inte hörde den eller så valde hon helt enkelt att ignorera den och föredrog att fortsätta sova. Det känns ju trots allt inte så betryggande att höra dörrklockan ringa mitt i natten.

via Newsweek

Wendy Heisley Watson/Facebook

Wendy Heisley Watson/Facebook

Dagen efter, när hon öppnade ytterdörren, märkte hon att två av hennes fågelmatare framför verandan hade välts. Vid det laget ansåg Wendy det lämpligt att titta på bilderna från övervakningskameran för att förstå vad som hade hänt. Man kan förstå häpnaden hon kände när hon såg en björn stå på bakbenen vid ytterdörren och ringa på klockan med en av framtassarna. Efter några sekunder, valde den att gå därifån, kanske för att det inte var någon som öppnade.

"När jag såg en björn - berättar kvinnan - på filmen blev jag så förvånad att jag nästan spottade ut kaffet som jag just hade tagit en klunk av".

Den speciella gästen lämnade, förutom de omkullvälta fågelmatarna, ytterligare en ledtråd på sin närvaro, nämligen ett nosavtryck på köksfönstret. Han ville förmodligen försäkra sig om att ingen var hemma, eftersom det inte hade kommit någon och öppnat dörren för honom.

Advertisement

(For licensing or usage, contact licensing@viralhog.com) He rang the doorbell! Destroyed more feeders. 🐻

Pubblicato da Wendy Heisley Watson su Martedì 26 luglio 2022

Denna björn var en väluppfostrad besökare, han orsakade ingen skada och försökte ta sig in i huset på ett 'civilt' sätt. Han kanske förstod att han inte var önskvärd och gick därifrån.

Närvaron av vilda djur i områdena runt South Carolina ökar, eftersom människan och hans byggnader närmar sig alltmer deras livsmiljö. Men om någon har sett en björn var det definitivt inte för att den ringde på dörren.

Har du någonsin sett ett djur anta mänskliga rörelser på samma sätt som denna björn?

Advertisement