Kvinnan på flygplanet irriterar passagerare med sitt "vårdslösa beteende": bilden blir viral

av Titti Carlberg

26 Oktober 2021

Kvinnan på flygplanet irriterar passagerare med sitt "vårdslösa beteende": bilden blir viral
Advertisement

På flygplanet, liksom i andra offentliga sammanhang, finns regler att respektera. Att dela ett litet utrymme, med strikta oskrivna regler, som bör respekteras, under några timmar, är verkligen inte lätt. Av denna anledning gör flygvärdinnorna allt för att göra passagerarna tillfreds, hjälper dem och ger assistans även när det gäller småsaker. Vad flygvärdinnorna däremot inte kan göra är att se till att varje person stannar på sitt lilla utrymme och inte invaderar andras: en del passagerare beter sig under flygningen som de vill, de gör det av oförskämdhet, trots eller helt enkelt slarv.

via NY Post

Antman0528/Twitter

Många älskar att resa med flyg - de tycker att det är spännande och avkopplande. För andra är det dock ett måste, en stressig stund som är nödvändig, kanske på grund av arbete. På ett eller annat sätt försöker vi alla att fördriva tiden när vi reser, genom att läsa en bok, lyssna på musik, spela spel på mobiltelefonen, försöka sova en stund eller jobba på datorn. Det finns de som utför detta genom att hålla det avstånd som går att hålla i ett trångt utrymme med avseende på passagerare som sitter bredvid, och det finns tyvärr de som inte håller avstånd. En passagerare väckte indignation på nätet: ett foto dök upp på Twitter där man ser hennes långa mörka hår invadera utrymmet för passageraren som sitter bakom och hindrar den från att öppna bordet.

Vi vet inte vilket flygbolag kvinnan reste med, inte heller hennes destination. En webbanvändare gjorde dock fotot offentligt och skrev "skulle detta göra dig arg?" och användare bekräftade på en gång att om de råkade ut för ett liknande beteende skulle de säkert bli väldigt irriterade. Det saknades inte indignerade kommentarer från personer som föreslog vad man skulle kunna göra: att klämma fast håret i det utfällbara bordet, klippa av det, fläta det är bara några av förslagen. Det finns också de som diplomatiskt har föreslagit en lugnare lösning: "om jag hade behövt bordet så skulle jag säga till henne att jag behövde flytta på hennes hår en sekund, men varför skulle jag bli arg?". Hur kan det vara möjligt att en kvinna inte inser att hon invaderar en annan persons utrymme? Hur skulle du ha reagerat inför ett sådant här beteende?

Advertisement