x
En pyramidformad UFO upptäckt uppe…
Hon köper ett hus som ligger intill motorvägen och klagar över bullret: kritiken regnar på nätet Vad kan man hitta i mäns badrum? 15 kvinnor har delat oväntade och roliga fynd.

En pyramidformad UFO upptäckt uppe i himlen: Pentagon bekräftar att bilderna är äkta

21 April 2021 • Av Titti Carlberg
847
Advertisement

Även om UFO-observationer ofta har pratats om, tror inte alla att de är verkliga. Det är verkligen inte lätt att identifiera dem men besättningsmedlemmarna på USSR Russell, ett krigsfartyg från Förenta Staternas Marin, filmade 2019 ett flygande föremål i form av en pyramid som lyste. Nu har Pentagon, US Navy Departement hävdat att bilderna är äkta.


Bilderna har väckt intresse hos forskare och åskådare gentemot fenomenet UFO ( eller Unidentified Flying objekt), vilket menas som oidentifierade flygande föremål. Observationen i fråga, trots att bilderna är mycket suddiga, visar ett tydligt mystiskt föremål i form av en pyramid. Ingen vet med säkerhet vad det är, men Pentagon säger att bilderna är verkliga: fotografierna och filmerna är från Usa:s Marin. Susan Gough, talesman för Pentagon säger detta i ett offentligt uttalande.

UAPTF ( Unidentified Aerial Phenomena Task Force) gör en mer fördjupad forskning och Pentagon har inte gjort några fler uttalanden: faktiskt har detaljerna i de observationer eller undersökningar som har utförts för att bibehålla operationernas säkerhet inte diskuterats. Det vi vet är att fordonet låg circa 210 meter över fartyget och att tre oidentifierade fordon också sågs cirkulera runt huvudfordonet.

 

Försvarsdepartementet har skapat en fullfjädrad marinavdelningsstyrd arbetsgrupp för att studera de insamlade bevisen och bättre förstå arten av dessa observationer så att de kan katalogiseras. Den som registrerades av fartygets piloter är faktiskt inte en isolerad episod: tidigare hade en vapen systems officer från F-18 upptäckt tre UAP:er (Unidentified Aerial Phenomena) nära Naval Air Station Ocean i Virginia. De samlade bevisen ger en översikt över mycket olika föremål: vissa är sfäriska, andra liknar ekollon, några som luftskepp. Det kan vara väderballonger eller främmande drönare: de är fortfarande oidentifierade föremål och studieobjekt.

Frågorna om dessa konstiga observationer är många och förhoppningen är att denna information kommer att bidra till att intensifiera utredningarna av dessa mystiska fenomen. Vad tror ni att det kan vara?

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack