Det här är stolen för alla de som älskar att sitta med benen i kors vid skrivbordet - Curioctopus.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Det här är stolen för alla de som…
15 bilder av odisciplinerade bilförare som man borde dra in körkortet för omedelbart Frillback-duvor har så lockiga fjädrar på vingarna att det ser ut som att de har permanentat sig

Det här är stolen för alla de som älskar att sitta med benen i kors vid skrivbordet

Av sofia
1.489
Advertisement

Att spendera för mycket tid stillasittandes kan leda till mer eller mindre allvarliga skador på kroppen. Trots den vardagliga stress som kännetecknar stora städer är en stillasittande livsstil ganska vanligt nuförtiden. Risken för obehaglig ryggsmärta är mycket hög, särskilt om du arbetar på kontor, kanske framför en datorskärm. Det finns flera metoder som var och en av oss kan tillämpa för att övervinna problemet med att man inte rör på sig tillräckligt och det finns specifikt företag som har utformat en stol som passar dem som verkligen vill sitta bekvämt framför sitt skrivbord.

Dessa eftertraktade stolar med en enkel och förfinad design skapades av ett amerikanskt företag som heter Health by Design. Syftet med denna stol är inte bara att ge det fysiska stöd som krävs för att kunna sitta och arbeta i flera timmar, utan att göra det på ett så bekvämt sätt som möjligt.

Det som är så speciellt med dessa stolar är att de tillåter dig att sitta med benen i kors och vila fötterna och benen på ett stöd som är monterat precis under stolens sittdyna.

Ta farväl av kramp i vaderna och ryggsmärta!

Om du har ryggproblem eller ofta lider av muskelkramper i benen är denna stol något för dig. Den är inte direkt billig, men kan vara en bra investering för din hälsa. De heter Soul Seats och du kan köpa dem på företagets webbplats.

Advertisement

Kort sagt, ett värdigt alternativ till de klassiska ergonomiska stolarna som ofta inte alls är bekväma.

Tags: DesignPraktiska
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack